Familien fra Bryggen21. september 2017

Se videoen: Dramaet om ringen fortsætter i aften

Cengiz fortæller i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen", hvordan han har det med det blogindlæg, som Mai Manniche skrev om ham for et par uger siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mai-manniche-cengiz-geggo.jpg
 Foto: All Over Press

I aften i "Familien fra Bryggen" får vi lov til at se, hvordan det forløb hjemme hos Geggo og Cengiz, da nyheden om, hvorfor Geggo havde smidt sin forlovelsesring, kom frem.

Her er begge parrets mobiler rødglødende, da nyheden er ude.

- Jeg var måske lidt forberedt på, at alt det her ville blusse op, da det kom ud. På en måde er jeg glad over, at det skete. For nu er det ude. Jeg skjuler ingenting, jeg har alt mit på det rene, fortæller Cengiz i aftenens afsnit.
Samme dag som nyheden om, at Geggo og Cengiz var ved at køre en sag mod Mai Manniche, valgte Mai at skrive et blogindlæg, hvor hun kom med sin version af sagen. - Jeg er dybt rystet over hele forløbet, vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring hvori er en stor brillant. Forinden var han blevet oplyst om brillantens kvalitet samt ringens pris og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige. Samtidig var det vigtigt for dem og produktionsselskabet Metronome, at jeg deltog i programmet. Hvad jeg nødtvunget gjorde, skrev Mai i sit blogindlæg. Blogindlægget har Cengiz dog ikke meget tilovers for.

- Min første reaktion på Mai Manniches blogindlæg det er, at jeg synes det er lidt barnligt, siger han i aftenens afsnit.

Du kan se klippet fra aftenens afsnit herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Cengiz overvejer at sagsøge Mai for injurier

Cengiz fortalte kort efter Mai Manniches blogindlæg, at han ville lade sin advokat tage sig af Mai Manniches anklager om pengeafpresning, kriminel adfærd og agressivitet. - Jeg har meget travlt i denne uge, men jeg skal klart gå videre med det. Hun beskylder mig for noget, jeg ikke har gjort, men hun må jo fremlægge beviser for det, sagde Cengiz for to uger siden til SE og HØR, da sagen eksploderede i medierne. Geggo havde ikke meget til overs for de advarsler som Mai Manniche kom med, om at Geggo ikke skulle blive gift med Cengiz. - Jeg har ondt af hende. At hun advarer mig mod min egen forlovede er dybt til grin - Cengiz er min bedre halvdel. Du skal virkelig være en presset kvinde for at komme med den slags injurierende beskyldninger. Hun, som snyder folk, er da den sidste, man vil gifte sig med, sagde Geggo til SE og HØR.

Du kan se flere billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder

Sponsoreret indhold