Cengiz overvejer at sagsøge Mai Manniche for injurier

Cengiz har kun hovedrysten og et muligt sagsanlæg til overs for Mai Manniches beskyldninger om pengeafpresning.

Cengiz har kun hovedrysten og et muligt sagsanlæg til overs for Mai Manniches beskyldninger om pengeafpresning.

Foto: Kaspar Wenstrup

Sagen mellem smykkedesigneren Mai Manniche og Geggos kæreste, Cengiz, eskalerer minut for minut frem mod torsdagens afsnit af 'Familien fra Bryggen'.

Senest har Mai Manniche i et blogindlæg beskyldt Cengiz for pengeafpresning, kriminel adfærd og aggressivitet.

- Havde vi vidst, at vi havde med den type af personer at gøre, havde vi aldrig solgt ham ringen. Vi er ikke alene rystet over Cengiz Mads Salvarlis opførsel og pengeafpresning – men også produktionsselskabet Metronome Productions A/S rolle. Produktionsselskabet ved Jakob Skovgaard Nielsen er blevet gjort opmærksom på pengeafpresningen og er alligevel medvirkende til at fremføre en sådan bagvaskelse af os. Helt uden at vi får mulighed for at tage til genmæle i programmet. Sagen må gå sin gang med Forbrugerklagenævnet og Pressenævnet, men ift det personlige er jeg bange for, at Cengiz Mads Salvarlis kommende hustru endnu ikke har set den ubehagelige side af ham, som vi har oplevet. En mand der på den måde truer og er så aggressiv, bør man aldrig gifte sig med, skriver Mai Manniche blandt andet.

Cengiz: - Vil bare have mine penge tilbage

I aftenens afsnit fortæller Cengiz, at han kører en sag ved Forbrugerklagernævnet mod Mai Manniche, fordi han mener, at han har betalt for meget for den forlovelsesring, han gav Geggo, da han friede til hende tidligere på året.

Cengiz fortæller til SE og HØR, at han har betalt 80.000 kroner for ringen.

- Men Mai sagde, at den var op til 200.000 kroner værd, da jeg købte den. Siden er stenen blevet løs i en forlovelsesring, der skulle holde hele livet. Fagfolk siger, at håndværket ikke er i orden, og jeg har fået ringen vurderet hos tre juvelerere, og har fået angivet en værdi på 22.000, 28.000 og 30.000 kroner.  Jeg har bedt Mai om at lade handlen gå tilbage, så jeg får mine 80.000 kroner tilbage, og hun får ringen retur, så jeg kan købe en ny ring til Stephanie, siger Cengiz til SE og HØR.

Han fortæller SE og HØR, at han har dokumentation for, at han alene har krævet sine 80.000 kroner retur og har kun hovedrysten til overs for Mai Manniches udtalelser om pengeafpresning.

- Jeg ved ikke, hvad hun tænker på, det er fuldstændig vanvittigt. Jeg har screenshots, der viser, at jeg kun har bedt om at få mine 80.000 kroner, siger Cengiz til SE og HØR.

Herunder kan du et screenshot af en dialog mellem Cengiz og Mai Manniche, som Cengiz har sendt til SE og HØR.

Af denne dialog fremgår det, at Cengiz alene har bedt om at få pengene tilbage for ringen.

Men Mai Manniche beskylder ham i sit blogindlæg for at kræve 100.000 kroner.

- Hvis hun mener, at jeg har afpresset hende for 100.000 ud over mine 80.000 kroner, som jeg havde betalt for ringen, så må hun fremlægge beviser for det, siger Cengiz og oplyser, at ringen i henhold til dansk stempellovgivning bør have et stempel indeni, men det har ringen, han har købt af Mai Manniche ikke.

Sagen er nu havnet i Forbrugerklagenævnet.

- Vi har afleveret alle papirerne der, og Mai har ringen i sin besiddelse, fordi hun skal have lov til at vurdere den, før hun kommer med en udtalelse, siger Cengiz.

Cengiz vil lade sin advokat tage sig af Mai Manniches anklager om pengeafpresning, kriminel adfærd og agressivitet.

- Det er jo injurier, siger Geggo, der lytter med i baggrunden, da SE og HØR taler med Cengiz.

- Jeg har meget travlt i denne uge, men jeg skal klart gå videre med det. Hun beskylder mig for noget, jeg ikke har gjort, men hun må jo fremlægge beviser for det, siger Cengiz.

Geggo har ikke meget til overs for Mai Manniches advarsler om ikke at blive gift med Cengiz.

- Jeg har ondt af hende. At hun advarer mig mod min egen forlovede er dybt til grin - Cengiz er min bedre halvdel. Du skal virkelig være en presset kvinde for at komme med den slags injurierende beskyldninger. Hun, som snyder folk, er da den sidste, man vil gifte sig med, siger Geggo til SE og HØR.

Se flere billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder

Familien fra Bryggen - blandet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close