Familien fra Bryggen7. september 2017

Mai Manniche: - Cengiz presser penge af mig

Smykkedesigneren Mai Manniche beskylder Geggos kæreste for pengeafpresning i sag om forlovelsesring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mai-manniche-cengiz-geggo.jpg
 Foto: All Over Press
Smykkedesigneren Mai Manniche går nu i åben krig med Geggos kæreste Cengiz. Da Cengiz tidligere på året friede til Geggo, var det med en diamantring fra Mai Manniche. Men nu har Geggo smidt ringen, fordi parret kører en sag mod Mai Manniche, fordi de mener, at de har betalt alt for meget for ringen. SE og HØR kontaktede tidligere torsdag Mai Manniche telefonisk for en kommentar, men hun havde for travlt til at svare. Nu har hun kontaktet SE og HØR og henvist til, at hun i et blogindlæg svarer på beskyldningerne om prisfusk, der også er en del af aftenens udgave af 'Familien fra Bryggen'. Under overskriften 'Pengeafpresning fra Cengiz Mads Savarli/Familien fra Bryggen' skriver Mai Manniche.

Mai Manniche: - Jeg er dybt rystet

- Jeg er dybt rystet over hele forløbet, vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring hvori er en stor brillant. Forinden var han blevet oplyst om brillantens kvalitet samt ringens pris og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige. Samtidig var det vigtigt for dem og produktionsselskabet Metronome, at jeg deltog i programmet. Hvad jeg nødtvunget gjorde. - I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kr for at han derved ville undlade at gå til pressen, plus han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde. Alt ift. ringen var fremlagt for ham ved købet. Indtil dette fremmøde, havde de kun fortalt hvor glade de var for ringen, hvilket også var tydeligt på alle medier. Det er selvfølgelig strafbart at afpresse folk for penge og jeg afslog afpresningen. Vi tager sagen med Forbrugerklagenævntet og fastholder, at han forinden er blevet oplyst om ringen og brillanten. En brillant som har certifikat og hvor Cengiz på intet tidspunkt har stillet med et certifikat, som modbeviser det certifikat, der allerede foreligger, skriver Mai Manniche.

Mai Manniche: - Cengiz er en aggressiv mand, man aldrig bør gifte sig med

Mai Manniche kalder Cengiz kriminel og advarer Geggo mod at gifte sig med ham.

- Var Cengiz utilfreds med prisen skulle han have sagt det før købet. Vi har ikke tvunget Cengiz til at handle hos os og er meget chokeret over hele forløbet og at være blevet afpresset for penge. Havde vi vidst, at vi havde med kriminelle at gøre, havde vi aldrig solgt ham ringen ej heller deltaget i programmet. Vi er ikke alene rystet over Cengiz Mads Salvarlis opførsel og pengeafpresning – men også produktionsselskabet Metronome Productions A/S rolle samt producenten Jakob Skovgaard Nielsens rolle heri. Produktionsselskabet ved Jakob Skovgaard Nielsen er blevet gjort opmærksom på pengeafpresningen og er alligevel medvirkende til at fremføre en sådan bagvaskelse af os. Helt uden at vi får mulighed for at tage til genmæle i programmet, skriver Mai Manniche.

Hun frygter, at Geggo ikke har set Cengiz' 'ubehagelige' side.

- Sagen må gå sin gang med Forbrugerklagenævnet og Pressenævnet, men ift det personlige er jeg bange for, at Cengiz Mads Salvarlis kommende hustru endnu ikke har set den ubehagelige side af ham, som vi har oplevet. En mand der på den måde truer og er så aggressiv, bør man aldrig gifte sig med, skriver Mai Manniche.

Du kan se helt nye billeder af "Familien fra Bryggen" i galleriet herunder

Familien fra Bryggen - August 2017

Sponsoreret indhold