Familien fra Bryggen7. september 2017

Kører sag mod smykke-dronning: Derfor har Geggo smidt forlovelsesringen

I slutningen af august kom det frem, at Geggo havde smidt sin forlovelsesring. Nu kommer der svar på, hvorfor ringen ikke længere er på hendes finger. "Familien fra Bryggen"-parret kører nemlig en sag mod smykkedronningen Mai Manniche, da de mener, de har betalt for meget for ringen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0202.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Geggo har smidt forlovelsesringen, det stod klart i slutningen af august, da Geggo skrev om det på sin blog.

- Udover det, har de yderst vågne af jer bemærket jeg ikke har en forlovelses-ring på længere, og ikke har haft det længe. Måske får i også svar på dette i den nye sæson – who knows? (Vi er stadig sammen, det er ikke dét der er problemet, haha!), skrevGeggo på sin blog.

Nu står det dog klart, hvorfor Geggo har valgt at tage ringen af.

Parret kører nemlig en sag mod Mai Manniche, der har solgt dem ringen, det fortæller Geggo i et klip fra aftenens premiereprogram på "Familien fra Bryggen".

– Vi er i gang med at køre en sag mod Mai Manniche, som ejer JEWLSCPH, fortæller Geggo i aftenens afsnit.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Mai Manniche, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se klippet fra premiereprogrammet herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Geggos dyre ring

Det var i januar i år, at Cengiz faldt på knæ for Geggo under en ferie til Thailand. Frieriet blev vist i den forrige sæson af "Familien fra Bryggen". - ... og jeg sagde ja!!, skrev Geggo som kommentar til et billede, hun havde lagt på sin Instagram-profil, da hun delte den glade nyhed. Og det var ikke en hvilken som helst ring, som Cengiz havde sat på Geggos finger. Den havde han nemlig fået speciallavet til lejligheden. – Cengiz fik lavet en 18 karat guldring med en 1 karat diamant i. En ring af den størrelse ligger prismæssigt mellem 100.000- 200.000 kr. alt efter stenens klarhed, fortalte Mai Manniche til SE og HØR i marts. Hun afslørede også, at der inde i ringen var indgraveret sætningen "Skat, du er for lækker". Hvad det præcis betyder, at Geggo nu har smidt forlovelsesringen, må vi vente med at se til den nye sæson af "Familien fra Bryggen" begynder i næste uge. Men parret har tidligere fortalt, de agter at vise deres bryllup på TV.

– Vi kan ikke snyde vores seere for, at vi bliver gift. Det kan vi ikke tillade os. Nu har de fulgt os på godt og ondt, og det er jo deres skyld, at vi laver det, som vi laver, har Geggo fortalt til Realityportalen.

Du kan se klippet, hvor Cengiz vælger ringen i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Har droppet kirkebrylluppet

Da Geggo afslørede, at hun ikke længere gik med sin forlovelsesring, fortalte hun også, at de havde droppet planerne om et kirkebryllup.

Tidligere har det nemlig været fremme, at Geggo gerne ville have et traditionelt kirkebryllup, når hun skulle smedes sammen med Cengiz, men den idé er altså nu droppet.

- I får også lov at følge med i noget af vores bryllupsplanlægning, vi har nemlig taget en beslutning der ikke involverer det klassiske kirke-bryllup som jeg ellers havde ønsket mig, vi gør noget lidt mere utraditionelt, skrev Geggo i sit blogindlæg. Den nye sæson af "Familien fra Bryggen" har premiere i aften klokken 20.00 på TV3.

Du kan se billeder af Geggos forvandling fra Bryggepige til småbarnsmor i galleriet herunder

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Sponsoreret indhold