Familien fra Bryggen1. februar 2019

Ved næste barn: Cengiz vil spise Geggos moderkage

Realitystjernen afslører, hvad hendes forlovede har tænkt sig at gøre, når barn nr. to en gang kommer til verden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/familien_fra_bryggen_tsl_20181003_0314_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Hvis du er i færd med at drikke din morgensmoothie, så skal du måske gemme denne artikel til senere.

Forleden holdt Geggo, 28, en af sine populære spørgerunder på sin Instagram story, og her kom et noget utraditionelt spørgsmål på banen.

- Spiste Cengiz virkelig din moderkage efter Albas fødsel?, spørger en af Geggo 501.000 nysgerrige Instagram-følgere.

Og her kommer "Familien fra Bryggen"-stjernen med et ganske ærligt - og ikke mindst overraskende - svar:

- Faktisk så fik han ikke lov til at låne en blender til det på hospitalet, og det forstår man jo ikke. Men han siger, at når vi skal et barn mere engang, så gør han det, svarer Geggo, der er mor til Alba på snart tre, til det opsigtsvækkende spørgsmål.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vi krydser fingre for, at Brygge-parret pakker en blender i hospitalstasken næste gang og evt. har et filmhold med, så det specielle måltid bliver foreviget til reality-serien...

Da "American Pie"-stjernen Jason Biggs i 2017 blev far for første gang proklamerede han også, at han ville spise sin hustrus moderkage.

Kendte kvinder som Kim Kardashian og January Jones har før fortalt, at de fik lavet deres moderkager om til piller, som de indtog, fordi de var overbeviste om, at det ville give dem et energiboozt.

Eksperter vurderer dog, at det har absolut ingen nytte har for manden at indtage den noget utraditionelle fødevare.

Claudia Booker er amerikansk jordemoder og har i 10 år hjulpet mødre med at spise deres moderkage, og ifølge hende er der masser af fordele for moderen.

- I USA er vi begyndt at indtage vores egne moderkager, fordi der er folk, der har den ide, at det i store træk hjælper dig med at få din krop igen efter at have været igennem den store oplevelse det er at have fået en baby, fortalte Booker dengang til Daily Mail.

Jordemoderen forklarede, at indtagelse af moderkage kan fremme den nybagte moders evne til at producere røde blodceller og prolaktin, et hormon der er nødvendigt i forbindelse med amning - samt andre hormoner, der kan forhindre en fødselsdepression.

- Der er absolut ingen fordele for faderen ved moderkage-medicin. Absolut ingen, understregede jordemoderen.

- Jeg ved ikke, hvad fædre gør ved moderkagerne. Jeg kender ikke nogen far, der nogensinde har indtaget den, lød det fra Booker.

Sponsoreret indhold