Hollywood6. oktober 2017

Jason Biggs vil spise sin kones moderkage

Der står noget anderledes på menuen for den nybagte fader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason-biggs-jenny-mollen-061017.jpg
 Foto: All Over Press

Torsdag blev "American Pie"-stjernen Jason Biggs far til søn nummer to. Det dokumenterede han selv på sin kone Jenny Mollens Instagram.

Den 39-årige skuespiller har nu planer om sammen med sin kone at spise moderkagen. Det skriver Daily Mail.

Kendte kvinder som Kim Kardashian og January Jones har før fortalt, at de fik lavet deres moderkager om til piller, som de indtog, fordi de var overbeviste om, at det ville give dem et energiboozt.

Eksperter vurderer dog, at det har absolut ingen nytte har for manden at indtage den noget utraditionelle fødevare.

Claudia Booker er amerikansk jordemoder og har i 10 år hjulpet mødre med at spise deres moderkage, og ifølge hende er der masser af fordele for moderen.

- I USA er vi begyndt at indtage vores egne moderkager, fordi der er folk, der har den ide, at det i store træk hjælper dig med at få din krop igen efter at have været igennem den store oplevelse det er at have fået en baby, fortæller Booker til Daily Mail.

Jordemoderen forklarer, at indtagelse af moderkage kan fremme den nybagte moders evne til at producere røde blodceller og prolaktin, et hormon der er nødvendigt i forbindelse med amning - samt andre hormoner, der kan forhindre en fødselsdepression.

- Der er absolut ingen fordele for faderen ved moderkage-medicin. Absolut ingen, understreger jordemoderen.

- Jeg ved ikke, hvad fædre gør ved moderkagerne. Jeg kender ikke nogen far, der nogensinde har indtaget den, lyder det fra Booker.

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der har spist deres egen moderkage.

Stjerner, der har spist deres egen moderkage

Sponsoreret indhold