Hollywood9. november 2018

Hilary Duff drak moderkage-smoothie

Sangeren og skuespilleren fødte i oktober sit andet barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega45713_008.jpg
 Foto: MEGA

Bær, frugtjuice - og så en omgang moderkage.

Det var ingredienserne i den smoothie, som 31-årige Hilary Duff "nød" efter at have født datteren Banks Violet Bair.

Det er sangeren/skuespilleren selv, der fortæller om den særegne drik i podcasten Informed Pregnancy, som lægen Elliot Berlin står bag.

Ifølge Duff selv smager en moderkage-smoothie godt.

- Jeg har ikke fået så lækker en smoothie, siden jeg var 10 år gammel. Den var fyldt med kalorier med juice og frugt og alt muligt lækkert, fortæller hun i podcasten.

I podcasten fortæller hun også, at hun har fået frosset sin moderkage ned som isterninger til fremtidige smoothies og har bedt sin kæreste og søn om at være forsigtige, når de åbner fryseren, hvor hendes moderkage er opbevaret.

Moderen til to fortæller også, at hun viste sin søn Luca moderkagen, da han bad om at se den.

- Jeg ville ønske, jeg ikke havde spurgt, sagde sønnen efterfølgende.

Mange får lavet deres moderkage om til piller, men det ønskede Duff ikke, da hun havde hørt "noget mærkelig" om pillerne.

I USA er det populært at indtage sin egen moderkage, efter man har født.

Claudia Booker er amerikansk jordemoder og har i 10 år hjulpet mødre med at spise deres moderkage, og ifølge hende er der masser af fordele for moderen.

- I USA er vi begyndt at indtage vores egne moderkager, fordi der er folk, der har den ide om, at det i store træk hjælper dig med at få din krop igen efter at have været igennem den store oplevelse det er at have fået en baby, fortæller Booker til Daily Mail.

Jordemoderen forklarer, at indtagelse af moderkage kan fremme den nybagte moders evne til at producere røde blodceller og prolaktin, et hormon der er nødvendigt i forbindelse med amning - samt andre hormoner, der kan forhindre en fødselsdepression.

Sponsoreret indhold