Familien fra Bryggen 20. maj 2018

Geggo: Alba kalder mig ikke for "mor"

"Den lille lort" kalder Geggo kærligt sin rebelske datter
Foto: TV3

Stephanie "Geggo", 28, er mor med stort M, og i sit nyeste blogindlæg reflekterer hun over det at være mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I blogindlægget fortæller hun, at da hun fødte Alba for over to år siden, havde hun forventninger og ambitioner om at udfylde barnets bog, og at Alba ikke kun skulle gå i lyserødt. Men sådan blev det ikke.

- Og ved I hvad? Det er helt okay... Det er det altså. Engang stressede jeg over det, indrømmet. Jeg ville gerne være hende overskudsmoren, der havde alt sorteret i farve-orden, og farveblyanter der lå i regnbuefarver lagt i pastelfarvet æske, der ikke havde en skramme, med et barn klædt i overskuds-beige (jeg f... elsker beige, okay), og som havde billeder af hende sorteret i mapper på min telefon, én for hver måned, og måske endda to barnets bog, en til hende, når hun blev ældre, og en til mig, skriver Brygge-pigen på sin blog.

Artiklen fortsætter under billedet.

Geggo afslører også, at Alba slet ikke kalder sin mor for "mor".

- Nu er den lille lort (bare rolig, speltinder - det er kærligt ment, og jeg lover, hun ikke kan læse endnu) begyndt at kalde mig "Stephanie" - hvem pokker har lært hende, at jeg hedder dét?, afslører Geggo på sin blog.

- Ni måneder med hende i maven, væske i hele kroppen (især hagen, fedt sted væske, fedt sted) - 28 timers veer, en fødsel uden smertelindrende og amning i +2 år - jeg fortjener titlen MOR!, skriver "Familien fra Bryggen"-stjernen med et glimt i øjet.

- Fredag kl 21.25 blev vores liv i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer, 2,5 time efter vi ankom til hospitalet, var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring, som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste, der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter. Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt og hyle over, hvor heldige vi er at have hende. Jeg er mor, skrev Geggo dengang på Facebook.

Sponsoreret indhold