Reality2. september 2022

“Ex On the Beach”-Ditte Lee efter eks’ens forlovelse: – Hænger mig langt ud af halsen

Et år efter realitybaben og musikeren blev forældre gik Ditte Lee fra kæresten. Nu skal han giftes
Ditte Lee ex on the beach
Ditte Lee lader sig ikke påvirke af at eks'en er kommet videre.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Ditte Lee afslører skræk-oplevelse: Troede datter skulle dø

I starten af februar kunne den blonde realitybabe Ditte Lee fortælle, at hun var gået fra kæresten, Mario Sciacca, efter at de to havde dannet par siden starten af 2020.

Året forinden var de to blevet forældre til datteren Chiara, og få uger efter bruddet kunne Ditte Lee berette, hvordan hun var blevet smidt på gaden af Mario.

Siden har musikeren igen fundet kærligheden, og i slutningen af juli kunne han afsløre, at han har været på knæ for sin nye kæreste.

De lykkelige nyheder har fået “Ex On the Beach”-stjernens følgere til tasterne, da hun fredag lagde op til en spørgerunde på sin Instagram-profil.

– Er du ked af, at Mario er forlovet og skal giftes nu?, lyder det fra en af hendes knap 30.000 følgere.

På storyen skriver hun “Det hænger mig langt ud af halsen”, mens hun mundtligt uddyber:

– Sagen er den, at jeg hverken er sur, ked af det, bitter eller frustreret over, at Mario skal giftes, lyder det fra hende, inden hun uddyber:

– Det var mig, der gik fra Mario, og det var mig, der gerne ville være gået for lang tid siden. Der er andet, der ligger bag mine frustrationer, og det handler om det barn vi har sammen.

Den blonde realitybabe fortæller videre, hvordan hun gennem tiden har fået mange hate-beskeder i sin indbakke om, at hun skulle have “ondt i røven” over, at det ikke var hende, han friede til.

– For det første var det mig, der gik fra Mario og for det andet, han ville også gerne fri til mig, jeg gad bare ikke. Jeg er glad, som det er nu.

Sponsoreret indhold