Ex on the Beach3. februar 2022

"Ex On the Beach"-stjerne Ditte Lee er gået fra kæresten: Nu er hun enlig mor

Det er blot et år siden, at den tidligere "Ex On the Beach"-deltager Ditte Lee og kæresten Martio Sciacca blev forældre for første gang - nu er de gået fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter sin deltagelse i det populære realityprogram "Ex On the Beach" havde den blonde skønhed Ditte Lee travlt med at få skiftet fest og farver ud med fast forhold og baby.

Den 29-årige Ditte bød nemlig i februar sidste år en lille datter velkommen til verden i fællesskab med kæresten Mario Sciacca, men selvom kærligheden til den lille guldklump utvivlsomt lever, så er romancen mellem hende og Mario forbi.

Det bekræfter Ditte i en besked til SE og HØR, ligesom hun også på sin Instagram-profil fortæller, at det nu er forbi mellem hende og Mario, og at det nu i stedet er hende og datteren Chiara, det handler om.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_ditte_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Ditte Lee er bedst kendt for sin medvirken i "Ex On the Beach". (Foto: Kaspar Wenstrup)

- I ethvert forhold er der perioder, hvor det går godt, perioder, hvor det går jævnt, og perioder med store udfordringer. Det er nærmest et vilkår, at bølgerne svinger fra tid til anden, skriver Ditte Lee i sit opslag og fortsætter:

- Nogle gange kan udfordringerne gøre forholdet stærkere, men for andre er de så drænende for forholdet, at det ender i et brud.

- Fra nu af, er det Chiara og jeg sammen.

Ditte Lee sætter i sit opslag ikke flere ord på, hvad der helt konkret er årsag til, at parret er gået fra hinanden.

"Ex on the Beach"-baben og musikerkæresten nåede at danne par i et års tid, inden de blev forældre.

Se Ditte Lees opslag her:

Sponsoreret indhold