Reality15. februar 2022

Ex on the beach"-stjerne Ditte Lee smidt på gaden med lille datter

Efter Ditte Lee og kæresten Mario er gået fra hinanden, er "Ex on the beach"-stjernen og hendes lille datter nu hjemløse, fortæller hun.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun få uger siden, at den tidligere "Ex on the beach"-deltager Ditte Lee og nu ekskæresten Mario Sciacca, som du sikkert kan huske fra Muri & Mario, valgte at gå hver til sit - men nu har bruddet udviklet sig i en uheldig retning.

Ditte Lee, 28, fortæller nemlig, at hun og parrets lille datter, der kom til verden for et år siden, senest er blevet smidt på gaden.

- Mario tog et valg i søndags. Det valg betød, at Chiara og jeg var smidt ud af lejligheden. HAN SMED OS UD, skriver Ditte Lee i en story på Instagram.

- Vi er fucking homeless, okay.

Mario Sciacca, 32, fortæller samtidig i et modsvar på sin egen profil, at han savner Chiara, og at han synes, Ditte er den perfekte mor for parrets fælles barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_ditte_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Ditte Lee i "Ex on the beach". Foto: Kasper Wenstrup

Ditte Lee bekræftede tidligere på måneden over for SE og HØR, at hun og Mario Sciacca ikke længere danner par.

- I ethvert forhold er der perioder, hvor det går godt, perioder, hvor det går jævnt, og perioder med store udfordringer. Det er nærmest et vilkår, at bølgerne svinger fra tid til anden, skriver Ditte Lee i et opslag og fortsætter:

- Nogle gange kan udfordringerne gøre forholdet stærkere, men for andre er de så drænende for forholdet, at det ender i et brud.

- Fra nu af er det Chiara og jeg sammen.

SE og HØR har kontaktet Ditte Lee for en uddybende kommentar, mens Mario Sciacca skriver i en besked, at han ikke ønsker at dele sine private anliggender.

https://imgix.seoghoer.dk/muri_mario_1.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen / Agnete Schlichtkrull

Muri & Mario. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen / Agnete Schlichtkrull

Sponsoreret indhold