Reality30. august 2022

“Ex On the Beach”-stjerne Ditte Lee afslører skræk-oplevelse: Troede datter skulle dø

Den tidligere realitybabe kunne tirsdag aften dele på sin Instagram-story, at hendes kun halvandet år gamle datter var blevet indlagt
Ditte Lee ex on the beach
Ditte Lee medvirkede i den fjerde sæson af "Ex On the Beach".
 Foto: Privat

Det har i sandhed været et udfordrende og svært år for den blonde realitystjerne Ditte Lee.

For ikke nok med hun og faderen til datteren, Chiara, der kom til verden i februar sidste år, Mario Sciacca gik fra hinanden, så smed han hende desuden på porten kort tid efter.

Siden har realitybaben løbende kunne dele med sine knap 30.000 følgere på Instagram, hvordan hun og nu ekskæresten har haft deres uenigheder.

Men mandag aften oplevede hun muligvis det, der er en mors værste mareridt.

– I aften var forfærdelig, men Chiara er okay, og vi er indlagt. Mit lille guld. Jeg troede virkelig, at jeg ville miste hende, skrev hun blot til et billede fra deres hospitalsstue.

Der lød dog ingen forklaring på, hvad der var sket med datteren.

Det har Ditte i stedet delt tirsdag aften, hvor hun fortæller, at hendes kun halvandet år gamle datter pludselig blev ramt af svære feberkramper, og at hun derfor måtte ringe efter en ambulance.

– Feberkrampen varede i mere end 10 minutter før ambulancen kom og gav hende stesolid. Hendes anfald gik ikke over af sig selv. Da vi ankom til hospitalet, startede endnu en krampe, og så fik de fart på, indleder hun og fortsætter:

– De havde så svært ved at bryde krampen, og det resulterede i, at de ville indlægge os.

Hun skriver videre, at lægen herefter undersøgte Chiara grundigt, og kort efter fik hun at vide, at datterens hjerte siger en “susende lyd”, hvorfor det nu mistænkes, om hun har et “hul i hjertet”, skriver hun.

– Jeg har brug for ro de næste dage, og jeg vil derfor ikke være så aktiv herinde. Jeg er knækket og var inderligt bange for, at jeg ville miste mit barn, slutter hun.

Til SE og HØR skriver Ditte, at selv om hun og datteren er kommet hjem igen, så sidder oplevelsen stadig i hende.

– Jeg har det langt fra godt i dag. Kæmpe traume for mig at miste mit barn, skriver hun og uddyber, at det især har været svært at stå som ene forælder i situationen, da hun ikke kunne komme i kontakt med sin ekskæreste og Chiaras far.

– Han var ikke en støtte, da han åbenbart var rejst til udlandet uden at informere mig. Så da jeg stod med min største frygt i øjnene, var hans telefon ikke til at komme igennem til.

Hun fortæller videre, at hun af lægerne fik at vide, at hun ville blive indkaldt om to-tre måneder for nærmere undersøgelse af datterens hjerte, men at hun håber "de giver lyd fra sig før".

Sponsoreret indhold