Reality 26. april 2019

Efter skilsmisse: Populær realitystjerne har fundet kærligheden

JWoww har efter skilsmissen fra Roger Mathews fundet kærligheden i en 24-årig professionel wrestler
Foto: MEGA

For lige over et halvt år siden kom det frem, at den populære "Jersey Shore"-stjerne, Jenni "JWoww" Farley ville skilles fra sin mand, Roger Mathews, som hun har børnene Meilani, 4, og Greyson, 2, med. 

Nu ser det ud som om, at den 33-årige realitystjerne atter har fundet kærligheden. Det afslører hun i sin bedste veninde, "Jersey Shore"-stjernen Snookies, podcast: "It's happening with Snooki & Joey".

- Fireogtyve er 24. Vi filmer "Jersey Shore" lige nu, og hans kælenavn er 24, siger JWoww, mens Snookie ikke kan holde sig tilbage for at dele lidt flere detaljer: 

- Han er rigtig lækker forresten. Jenni er gået gennem meget lort, men jeg har aldrig set hende være mere glad og mere sig selv, end hun er lige nu. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu mener HollywoodLife at vide, hvem "24" er. JWowws nye flamme er. 

Det er den 24-årige Zack Clayton Carpinello, som er professionel wrestler. I ringen går han blot under navnet Zack Clayton. 

I podcasten fortæller JWoww også, at hun er glad og lykkelig for tiden.

- Jeg besluttede mig for at komme videre, og jeg kom videre med en 24-årig. Livet er en rustjebane, men det er meget sjovt. Jeg lever mit bedste liv lige nu", siger hun.

er ikke klar til at date

Selvom JWoww lever sit bedste liv med sin nye flamme, så er det lidt en anden sag med hendes eksmand, 43-årige Roger Mathews. Han fortæller nemlig til HollywoodLife, at han ikke er klar til at date igen. 

"Fra den dag de blev født, har mit fokus altid været mine børn og tid med mine børn", fortæller han til mediet. 

Roger fortæller i samme ombæring, hvordan børnene har det oven på forældrenes skilsmisse.

- De har det godt. Jeg fokuserer bare på kvalitetstid med mine børn og positive vibes. Fremtiden er lys og uendelig, og jeg ser frem til den"

Sponsoreret indhold