Kendte 26. april 2019

Bradley Cooper afslører vild "A Star Is Born"-hemmelighed

Bradley Cooper har for alvor overskredet sine egne grænser for at få optagelserne til "A Star Is Born" i kassen.
(Foto: MEGA)

Bradley Cooper og Lady Gaga stjal overskrifter verden over efter deres præstationer i "A Star Is Born", og det blev kun værre efter deres rørende og intime optræden med sangen "Shallow" til Oscar-showet

Men noget, der overraskende nok ikke har trukket overskrifter, er, hvordan Bradley Cooper rent faktisk har optrådt på ægte store festivaler for at få optagelserne til filmen i kassen. Det afslører han i et nyt interview med Ellen

Her fortæller han, at han faktisk både har optrådt på Coachella og til Glastonbury Festival. 

- Glastonbury var for vildt, for det var foran 80.000 mennesker, og vi hoppede bare på scenen i fire minutter. Og tænk på produktionsværdien i det. Jeg havde faktisk skrevet ind, at folk smed flasker efter mig, for jeg ville stadig bruge optagelsen i filmen, og jeg anede jo ikke, hvad der ville ske, fortæller han. 

Bradley Cooper fortæller, at optagelserne på Glastonbury fandt sted forud for skuespiller og countrysanger Kris Kristoffersens optræden, der faktisk spillede Bradley Coopers rolle i 1976-udgaven af "A Star Is Born". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er faktisk ikke den eneste detalje, Bradley Cooper afslører om sin optræden på Glastonbury. For da Ellen spørger, om ikke publikum elskede hans optræden, svarer han: 

- De kunne ikke høre det. Vi spillede det ikke ud af højtalerne. Vi spillede det kun på vores monitors, for vi kunne ikke offentliggøre musikken fra filmen, før filmen kom ud. Og det er nok derfor, at de ikke kastede flasker efter mig, for de var nok allesammen: "Hvem er det?", du ved, "idiot, som jeg ikke kan høre". 

(Foto: MEGA)

Bradley Cooper og Lady Gaga under deres Oscar-optræden (foto: MEGA) 

Det var altså kun dem, der stod tættest på scenen, der kunne høre, hvad der kom ud af de monitors, som stod på scenen. 

Og så fortæller Cooper, at det kun var ham, der crashede scener - ikke Lady Gaga. 

- Hvis hun gjorde det, ville folk gå helt amok. Jeg gjorde det, og folk forstod ikke, hvad der skete, fortæller han. 

Bradley Cooper afkræfter i øvrigt, at Gaga og ham skulle tage på tour med "A Star Is Born"-albummet. Han fortæller dog, at han gerne vil lave en live-læsning af manuskriptet til filmen, hvor ham og Gaga også skal synge alle sangene. 

Du kan se Bradley Coopers interview med Ellen herunder: 

Sponsoreret indhold