Reality 11. oktober 2021

Drømt om "Robinson" i 20 år: Chrelle-far slagtet i hold Syds første øråd

18 dage skulle der gå, før hold Syd præsterede at tabe en konkurrence – og stemte realityveteranen Christian ud i holdets første øråd.
Foto: Mikael Rieck

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dog var han den allerførste, der måtte forlade sin plads på træbænken, da hold Syd efter seks afsnit endelig havde deres første øråd.

Med den udstemning røg holdets ”Chrelle-far”, men den faderlige og handy holdkammerat har en helt anden fortid som det, han selv kalder ”en spradebasse”.

- Jeg føler, jeg har skiftet ham. Jeg er blevet mere en åndelig type. Droppet mit ræseriarbejde som kok og restauratør i København, trådt lidt tilbage, flyttet på landet, fået nogle sundere interesser og er blevet et andet menneske, forklarer Christian om sit nye liv 20 år efter sin første realitydeltagelse.

- Det er et helt andet liv. Det er noget med at fiske og slå græs og være tæt på naturen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Christian, mens han stadig var med i "Robinson ekspeditionen". Foto: NENT

- Jeg er en ener. En særling

Christian har også skiftet sit tempofyldte arbejde i hovedstaden ud med et job i egen tømrervirksomhed, hvilket han har haft god brug af som lejrbygger i Den Dominikanske Republik.

- Jeg har før flygtet meget fra tingene, men nu søgte jeg ind i ”Robinson ekspeditionen” uden, det var en flugt. Jeg havde hjertet med, siger nordsjællænderen.

Tv-pausen på 20 år skyldes også, at Christian var klar over, at han var sikret en plads i ekspeditionen, hvis han søgte – og derfor valgte han at vente, til han var helt klar.

- Jeg er en lidt atypisk type. Jeg er sådan lidt en ener, en særling på en eller anden måde. Sådan var det også i ”Baren”. Da søgte jeg to dage over deadline uden at udfylde ansøgningsskemaet, men bare med et billede af mig, der sprøjter med champagne og så et plus, et minus og fem ord under hver. Så blev jeg ringet op ti minutter efter og spurgt, om jeg ikke ville være med.

- Det er bare sådan en indre ting, jeg har. Jeg tænker, jeg er ret interessant, og at jeg er godt tv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Mikael Rieck

Christian havde sin hustru med til pressemøde på "Robinson ekspeditionen". Foto: Mikael Rieck

Pinlig tv-debut

I "Baren" skal deltagerne i fællesskab holde en bar på Axeltorv i København kørende - og løbende stemme nogen ud. Christian oplevede i den tid både at blive meldt til politiet for i en brandert at kaste ting ud fra sjette sal og at bryde reglerne om at forlade stedet uden tilladelse.

Sidstnævnte betød, at Christian blev smidt ud af programmet, hvilket også var formålet, da han gerne ville hjem til familien.

- Det var en pinlig affære at være med i "Baren". Det var ikke mit game. Jeg sad derhjemme og sagde til mine forældre, at jeg ikke skulle drikke mig stiv på åben skærm, og så gik der to uger, så var jeg på midtersiderne af Her & Nu: "Skandale i 'Baren'". Det var for youngster til mig.

- Det var en superfed oplevelse, men jeg ville gerne noget mere.

Alligevel gik der 20 år, før Christian meldte sig til ”Robinson ekspeditionen” – og blev stemt ud som den første på hold Syd.

Foto: Mikael Rieck

Christian på rød løber til "Robinson"-pressemøde sammen med Asma, der brækkede lårknoglen i en voldsom ulykke i programmets første afsnit. Foto: Mikael Rieck

Sponsoreret indhold