Reality 4. oktober 2021

Rikke ude af "Robinson": Tre "muskelmænd" var svagere end mig

"Robinson ekspeditionen" er blevet en kvinde mindre, efter Rikke blev stemt ud. Hun er vred over at blive kaldt svag, når hun i kappestriden klarede sig bedre end tre af de "stærke mænd".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det blev sygeplejersken Rikke Baggers tur til at forlade "Robinson ekspeditionen" i øråd nummer fem - og hun havde set den komme.

Faktisk havde hun både regnet den ud, talt med sine allierede Svensson og Martin om, at det var okay, hvis de blev nødt til at stemme på hende, OG forberedt sig ved at give nogle af sine personlige ejendele væk til vennerne på øen.

- Det fremgik tydeligt for mig, at det var det, der skulle ske. Der var hvisken i krogene om, at jeg var den svage, og så var jeg også den eneste kvinde fra gamle hold Nord, forklarer 27-årige Rikke Bagger til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Foto: NENT

- Dermed ikke sagt, at jeg bare lagde mig på den lade side. Jeg kæmpede for at blive. Men der var ikke så meget at gøre. De turde ikke støtte mig.

Rikke Bagger ved godt, at hun var skyld i, at hendes hold tabte dysten, fordi hun stod alene tilbage, efter alle andre havde klaret den første opgave.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Det blev Rikkes sidste dyst i "Robinson ekspeditionen". Foto: NENT

Hun er dog træt af at blive set som svag, når hun faktisk klarede sig bedre end nogle af de "stærke mænd" i kappestriden, hvor deltagerne skulle stå så længe som muligt og holde en bjælke i strakte arme over hovedet.

- Jeg fuckede voldsomt op i dysten, og det var uheldigt. Det er en skrækkelig følelse at være en af de sidste, der gør, at vi taber. Men i kappestriden med bjælken var der tre af de såkaldt stærke mænd, der røg ud før mig. Så det pisser mig virkelig af, at jeg bliver set som svag, siger Rikke Bagger, der til daglig arbejder på Hvidovre Hospitals børneafdeling.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Foto: NENT

Hverken på øen eller efter holdkammeraterne har set afsnittet, har de givet hende et skulderklap.

- De fokuserer på at være skuffede over deres egen præstation, forklarer Rikke Bagger og fortsætter:

- Jeg er tilfreds med min deltagelse og præstation i programmet, men når jeg ser det nu, er jeg skuffet over, at det er så enormt muskelfokuseret og mandepræget. Selv om jeg godt ved, jeg selv var med til at smide den ene kvinde ud efter den anden. Vi tog dumme beslutninger fra start til slut.

Sponsoreret indhold