Reality7. september 2021

Dramatisk "Luksusfælden"-premiere: Jacob tyrer med sine bilnøgler

Jacob og Henriette er de første deltagere i den nye sæson "Luksusfælden", og parret lever helt bestemt op til kravene for at kunne få hjælp af eksperterne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lf_broerup_01.jpg
 Foto: NENT

Endelig er der premiere på den nye sæson "Luksusfælden", og vi er mange, der har glædet os til at se programmets eksperter rådgive danskere, der har ondt i økonomien.

I sæsonen første afsnit er der i den grad brug for hjælpen fra eksperterne, for de første deltagere, Jacob og Henriette har store pengeproblemer.

Sammenlagt har parret i alt 52 forskellige lån - og Jacob og Henriette bliver overraskede over at få at vide, at de skylder mere end 1,2 millioner væk.

Se eksperterne levere nyheden her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Et klassisk greb fra "Luksusfælden"-eksperterne er at skille sig af med dyr og biler, og også denne gang er bilen omdrejningspunkt for diskussion.

Der er nemlig stor uenighed om, hvorvidt bilen skal sælges for at spare udgifterne, og Jacob bliver vred over forslaget, som han mener vil resultere i, at både han og Henriette skal være på kontanthjælp.

Her er eksperterne iskolde: Hvis bilen ikke bliver solgt, er der ingen hjælp at hente. Den udmelding får Jacob til at kaste med sine bilnøgler.

Se diskussionen i klippet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Du kan se "Luksusfælden" på Viaplay nu eller klokken 20 på TV 3.

Sponsoreret indhold