Historiens 7 største "Bachelor"-dramaer

Forestil dig, at du og 29 andre kvinder dater den samme mand og kæmper om hans kærlighed. Du bor sammen med alle dine konkurrenter i ét hus, og hver dag får I et brev om, hvem der må se ham i dag, mens I andre ser misundeligt til og bliver jaloux, når en deltager kommer hjem og har haft en god date.

Hver uge skiller han sig af med nogle af jer i en ceremoni, hvor I bliver råbt op én efter én - indtil der kun er to tilbage, og han frier til den ene.

Ja, det er måske ikke så underligt, at "The Bachelor" er fuld af intriger, og nu kommer datingprogrammet til Danmark under navnet "Bachelor".

Premieren er den 25. maj på TV 2 og TV 2 Play, så der er lige tid til at varme op med seriens største dramaer gennem sine 25 amerikanske sæsoner:

7: Peter webers mor

I sæson 24 var bacheloren den dengang 25-årige Peter Weber. Trods sin alder gik han meget op i sin mors billigelse, og Barb, som hun hedder, brød sig bestemt ikke om den kvinde, Peter endte med.

Hun vidste fra begyndelsen, at det ville ende galt mellem Peter Weber og Madison Prewett, så da han gik mod sin mors råd og forlovede sig med Madison, fortsatte Barb sin modstand:

Under det afsluttende interviewprogram "After the final rose" sad hun således med korslagte arme blandt publikum og sendte svinere ned til det lykkelige par.

- Alle, der kender ham, ved, at det ikke kommer til at gå, hvislede hun ned til dem.

Parret slog da også op den efterfølgende dag, og nu er Peter Weber sammen med den tidligere deltager Kelley Flanagan.

6: Pilot Pete havde sex i møllen

I den kvindelige pendant til "The Bachelor", "The Bachelorette", havde hovedpersonen Hannah Brown det ekstra sjovt på en af sine dates. Den foregik i en romantisk, gammel mølle, hvor hun og deltageren Peter Weber, også kaldet Pilot Pete, blev meget intime.

Peter Weber endte dog på en femteplads i programmet og blev senere selv bachelor i sit eget program. Hvor det blev afsløret - foran Peters forældre - at han og Hannah Brown havde sex i møllen hele fire gange.

5: Champagne gate

Deltageren Kelsey Weier havde medbragt en særlig flaske champagne, som hun ville nyde i et specielt øjeblik med bacheloren i sæson 24. Det fortalte hun højt og bredt om til de andre kvinder i huset.

En aften, hvor programmet afholdt et af sine ikoniske cocktail parties, havde Kelsey stillet champagnen klar på et romantisk spot i haven, så den var klar til hendes one on one time med bacheloren.

I mellemtiden kom deltager Hannah Ann Sluss dog forbi, mens hun var alene med bacheloren, og åbnede flasken. Det skabte stor drama blandt deltagerne, og Kelsey fældede et par tårer, før hun fandt en ny og mindre særlig flaske frem ... som eksploderede i ansigtet på hende, da hun åbnede den.

4: Colton sprang ud som homoseksuel

Colton Underwood var bachelor i sæson 23 af det populære amerikanske tv-program, hvor han valgte deltager Cassie Randolph, som han dog ikke friede til. Parret gik fra hinanden sidste år, og i år kom det så frem, at Colton er til mænd.

- Jeg har længe flygtet fra mig selv. Jeg har hadet mig selv i lang tid, siger han i programmet Good Morning America.

- Og jeg er bøsse. Og jeg har affundet mig med det tidligere i år og har fordøjet det. Og næste skridt i alt det her var at fortælle det til folk.

3: Prostitutionsrygtet

Den netop afsluttede sæson af "The Bachelor" havde for første gang en sort mand som hovedperson: Matt James. 19 år skulle der gå.

Første drama, vi vil fremhæve fra den sæson, skete en måneds tid inde i programmet, hvor fem nye kvinder pludselig trådte ind i programmet. Det faldt ikke i god jord hos de andre deltagere, og der blev formet en klike, der bagtalte de nye kvinder.

Et af klikemedlemmerne, Anna Redman, fortalte de andre deltagere, at hun var blevet advaret om en af de nye kvinder, Brittany Galvin, og at Brittany arbejdede som escortpige.

Bacheloren endte med at sende Anna Redman hjem for mobning.

2: Vinderens racistiske fortid

Et andet dramatisk tvist, der skete under Matt James' sæson, handler om Rachael Kirkconnell, som vandt sæsonen.

Det kom nemlig frem blandt programmets fans, "bachelor nation", at den første sorte bachelors udkårne har en racistisk fortid. Hun har liket billeder med Sydstatsflaget og med personer i kulturelt problematiske kostumer og har så sent som i 2018 deltaget i en udklædningsfest med plantagetema.

Programmets vært gennem mange år, Chris Harrison, opfordrede seerne til at vise lidt medfølelse over for Rachael Kirkconnell og stoppede kort efter som vært efter pres fra "bachelor nation".

Matt James slog op med Rachael, men i slutningen af april fortæller han til magasinet People, at han forsøger at få et forhold op at køre med hende.

1: Vinder søger om polittilhold til sin bachelor

Bacheloren Colton Underwood, der nu er sprunget ud, fik efter sit valg af Cassie Randolph en del problemer med sin udkårne.

Hun beskyldte ham for at stalke hende, sætte en sporingsenhed på hendes bil, bombardere hende med sms'er og udgive sig for at være en anonym stalker, står der blandt andet i de retsdokumenter, magasinet People har læst.

Det endte med, at hun søgte om at give ham et polititilhold, så han blev forbudt at nærme sig hende.

Senere droppede hun dog anklagerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close