Reality24. maj 2021

"Bachelor"-Casper om sine svære valg: På grænsen til ubehageligt

Det er ikke altid helt nemt at være ombejlet. Det kan Casper Berthelsen, der er Danmarks første ”bachelor”, i den grad skrive under på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_-_bachelor_-.jpg
 (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Endelig kommer det internationale realityhit ”Bachelor” til Danmark.

Og allerede på tirsdag kan fans af programmet gøre sig klar til at møde 32-årige Casper og 18 forhåbningsfulde singlekvinder, der alle drømmer om at finde den eneste ene.

Casper er selvsagt også klar til at møde kvinden i sit liv. Og det passer ham aldeles godt, at diverse datings-apps er skiftet ud med personlige møder:

- Det er lidt op ad bakke. Det bliver for overfladisk, fortæller Casper til SE og HØR om eksempelvis dating-appen Tinder.

- Jeg savnede det her møde – at møde nogle i virkeligheden.

Og derfor sprang Casper da også til, da han fik muligheden for at møde sit livs udkårne i den danske version af programmet.

”Bachelor” har premiere tirsdag den 25. maj på TV 2 Play og sendes i 24 afsnit tre gange om ugen.

Den garvede tv-vært Petra Nagel styrer slagets gang, når hun byder de håbefulde deltagere velkommen - og samtidig siger farvel til dem, der ikke finder det helt rigtige kærlighedsmatch.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper_og_petra_-_bachelor.jpg
 (Lotta Lemche/TV 2)

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Omgivelserne er smukke, og meget syner perfekt. Men alt er naturligvis ikke lutter lykke i det græske øhav.

Kæmpe idiot

Hver uge afsluttes nemlig med en "roseceremoni", hvor Casper skal tage stilling til, hvilke kvinder han vil lære bedre at kende. Samtidig skal kvinderne tage stilling til, om de stadig ser lyset i Casper.

Og det er hårdt for den danske ”bachelor” at sætte den ene kvinde efter den anden på et fly retur til Danmark:

- Noget af det mest udfordrende og svære var at skulle sige farvel til kvinderne, når de ikke kunne få en rose og skulle hjem til Danmark, forklarer Casper og uddyber, at hans relation og bånd til kvinderne blev stærkere og stærkere undervejs i optagelserne.

- Det var virkelig på grænsen til ubehageligt til sidst at skulle sende søde og rare kvinder hjem, der stod der med forhåbninger og hjertet fyldt med kærlighed, forklarer han videre.

- Jeg følte mig bare så lille og som en kæmpe idiot. Så det var jo ikke noget, jeg havde lyst til, lyder det videre fra Danmarks første ”bachelor”.

Datingprogrammet ”Bachelor” har premiere på TV 2 Play tirsdag den 25. maj.

Sponsoreret indhold