Divaer i junglen3. april 2019

Sigmund om shitstorm: Folk skaber sig

For første gang i sin korte karriere oplevede Sigmund at komme ind i en sand shitstorm. Men spørger du "Divaer i Junglen"-stjernen, har folk for travlt med at skabe sig

I februar Sigmund Trondheim midtpunkt i en shitstorm, som han endnu ikke havde prøvet i sin korte karriere. Det blev udløst af, at han i sin Instagram-story udtalte sig negativt om især indvandrere.

null

- Jeg var inde på Nørrebro i dag, og jeg udvikler da lige så stille en diabetesdiagnose. Altså jeg får da et hjertestop af alle de tusindvis af mennesker, der absolut ingen respekt viser til dig i bybussen og råber, yallah, wallah, habibi, sagde Sigmund blandt andet i sit udbrud.

Det fik mange mennesker til at klage over den 23-årige TV-sanger på de sociale medier, og han blev efterfølgende også nægtet at optræde til dette års "Rainbow Awards".

Oplevelsen har sidenhen sat sig i Sigmund, som dog ikke har tænkt sig at ændre på sig selv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190328_wen_-_tv3_13.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sigmund er med i den nye sæson af "Divaer i Junglen" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det var fuldstændig overdrevet og unødvendigt fra alle dem, der var uenige og skabte sig helt sindssygt over, at jeg siger min mening. Folk har tydeligvis ikke noget at gå op i, siger den blonde reality-fyr til SE og HØR i forbindelse med pressemødet på "Divaer i Junglen", som Sigmund er med i.

null

Ifølge den tidligere "X Factor"-stjerne er den her sag et ret præcist billede på dagens Danmark.

- Det er et bevis på, at vi lever i en krænkelseskultur. Jeg har lov til at sige min mening, og jeg har lov til at ytre mig, uanset om folk er enige med mig eller ej, slår Sigmund fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sigmund-25062018.jpg
 Foto: All Over Press

Sigmund var med i "X Factor" sidste år (Foto: Aller Media)

Sanglærken er dog udemærket klar over, at han af og til selv skaber sig på samme måde, som dem der klager over hans udbrud på Instagram. Der er dog en forskel, mener han.

- Jeg skaber mig ikke på den måde, at jeg prøver at bevise over for folk, at jeg er politisk korrekt 24/7. Det er jeg ikke, og det er der ingen, der er, lyder det fra Sigmund.

Den "Divaer i Junglen"-aktuelle reality-stjerne har dog lært noget fra den her shitstorm, som han tager med videre.

- Jeg ved ikke særlig meget om politik, så jeg rør ikke det emne igen, fordi hold da helt fast det starter en internetkrig, siger den 23-årige fyr.

Til slut kommer der også en stikpille til arrangøren af "Danish Rainbow Awards" Niels Holm, som Sigmund blev sat i stævne med i sofaen hos "Go' Aften Danmark".

- Jeg synes, at Niels Holm var lidt useriøs, og jeg følte, at han sad på sofaen for at blive set på TV eller skaffe mere omtale til "Danish Rainbow Awards". Han sad vitterligt og kiggede på sine negle, mens jeg prøvede at få ham til at høre min side af historien, udbryder Sigmund, som nok er lidt ked af, at han ikke længere er velkommen med det store prisshow.

Se Sigmund fyre den af med Jim Lyngvild til Melodi Grand Prix:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold