Sigmund truet med tæsk

Foto: Thomas Laursen

Sigmund Trondheim, der var deltager i dette års "X Factor", er for tiden radiovært på P3 i programmet "Grillfesten og Gæsten". 

Men hvad der skulle være et hyggeligt radioprogram udviklede sig i tirsdags ubehageligt.

Det skriver DR.dk

For imens Sigmund og medværten Sara Bro havde en gæst igennem på telefonen, blev Sigmund pludselig truet med tæsk.

- Hej Sigmund. Jeg hamrer dig kraftedeme én på hovedet, mand. Fucking lille luder, mand. Fucking svans, nåede lytteren at sige til Sigmund, inden han blev afbrudt af Sara Bro. 
 
- Okay, det gider jeg simpelthen ikke at høre på, sagde Sara Bro, inden forbindelsen til lytteren blev afbrudt. 
 
Det ubehagelige opkald slog dog ikke Sigmund helt ud af den, men i dag er han stadig ikke sikker på, om han skal melde optrinnet til politiet. 
 
- Det er jo en trussel, han kommer med. Men jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg vil. For mentalt er jeg helt ligeglad med hans ord. Men jeg har omvendt også lyst til at anmelde det, fordi den slags jo bare ikke er i orden på nogen måde, fortæller Sigmund til DR.dk
 
Hos P3 bliver truslerne fra lytteren kaldet uacceptable. 
 
- Det her er en fuldstændig uacceptabel måde at agere på. Ikke bare på P3, men generelt som menneske, fortæller P3's redaktionschef Tine Maria Borresø til DR.dk
 
Artiklen fortsætter efter billedet
 
Sigmunds tjans som radiovært har været et lille sommerferiejob. Programmet "Grillfesten & Gæsten" blev nemlig sendt for sidst gang her til eftermiddag. 
 
"X Factor"-deltageren nåede lige akkurat ikke at komme til finalen, da han deltog i sangprogrammet i foråret. 
 
 
- Jeg er ufattelig stolt over, hvor langt jeg er nået. Da jeg meldte mig til, var jeg godt bevidst om, at jeg godt kunne være en mundfuld for hr og fru leverpostej ude i Danmark. Så jeg er faktisk ekstrem overrasket stolt over, at jeg er nået så langt. Det er ret vildt. Jeg er stolt over at være nået så langt, sagde Sigmund til SE og HØR efter sit exit. 
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close