Kendte27. februar 2019

Jim Lyngvild i hed nattefest med Sigmund: "Usædelig aften"

Modeskaberen og cremekongen Jim Lyngvild havde en hed nattefest med Sigmund Trondheim. Lyngvild kalder Sigmund en ung udgave af sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2019-02-26_at_11.30.55.png
 Foto: Thomas Laursen

Da kameraerne blev slukket, gik kendisserne i baren.

Og Jim Lyngvild holdte sig på ingen måde tilbage, da der blev skruet op for gamle klasikkere på anlægget i Herning.

Især en dans mellem Jim Lyngvild og Sigmund Trondheim så ud til at være frækkere end dansepolitiet tillader, men ifølge modediktatoren så var det helt uskyldigt.

Det fortæller Jim Lyngvild til SE og HØR.

- Jeg havde en fantstisk aften. Sigmund er jo en ung udgave af mig. Jeg er vild med ham. Jeg har aldrig mødt ham før, men han er fantastisk, lyder det fra en glad Jim Lyngvild over telefonen.

Den 40-årige modeskaber har slået et billede op på Instagram, hvor man kan se den famøse dans.

Her skriver Lyngvild, at aften var helt "usædelig".

"Jeg siger det bare, det kræver mave, lår og læg muskler at danse sådan med Sigmund... en helt igennem usædelig aften," skriver Jim til sit opslag.

Se opslaget nedenunder:

Ingen flirt over dansen

Selv om man kunne tro, der skete mere end bare dans mellem de to kendte mænd, så fortæller Jim Lyngvild til SE og HØR, at det bare var rent fest og ballade, der foregik mellem de to kendisser.

Og det var ikke kune Sigmund Trondheim, der fik ikke svingom med den festglade Lynvild.

- Jeg fik danset med Inger Støjberg, min veninde Julie Berthelsen og alle dem, der lige var at danse med. Jeg havde en fremragende aften. Virkelig, lyder det fra Jim Lyngvild over telefonen.

Han forklarer i samme ombæring, at han på ingen måde er lige så stor festabe, som han har været tidligere, men i lørdags var en undtagelse.

- Jeg gav den bare gas. Og heldigvis var min dejlige mand Morten med, så han sørgede for, at jeg kom hjem og sov, afslutter Jim Lyngvild.

Sigmund og Julie Berthelsen nåede begge to i finalen ved "Melodi Grand Prix", men de måtte se sig slået af 20-årige Leonora, der vandt mening

Sponsoreret indhold