Det så du ikke i "Paradise": Anne blev syg af at give blowjob

Foto: Mikael Rieck

Årets sæson af "Paradise Hotel" blev af flere seere beskyldt for at være kedelig, blandt andet fordi der ikke var nok sex eller drama.

Alligevel formåede Anne Plejdrup at skabe noget drama, da hun blev syg af at have sex på hotellet. Det fik de mange reality-fans dog aldrig at vide.

Nu har vinderen af det populære TV3-hit dog afsløret, at hun måtte sætte festen og drikkeriet på pause, fordi hun havde haft en alt for våd omgang sex.

- Der er ikke så mange, der ved det, men på ”Paradise” er jeg FULDSTÆNDIG ædru i syv dage. Det ligner ikke mig, men der var en god grund til det. Jeg var på antibiotika, som gjorde, at jeg ikke måtte drikke. Det var meget hårdt, fortæller Anne på sin Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet...

Teitur Skoubo og Anne Plejdrup

Anne vandt "Paradise Hotel" sammen med Teitur Skoubo, som dog endte med at lade hende stå tilbage kun med titlen, da han selv løb med 300.000 kroner i præmiepenge (Foto: Mikael Rieck)

Selv om seerne aldrig fik at se, at Anne var blevet syg, så fik vi selve akten, der forårsagede sygdommen, at se.

Nærmest hele sæsonen ventede reality-hungrende fans på at se den trekant, som "Paradise Hotel" havde vist allerede i traileren. Nemlig da Anne havde sex i poolen med Jonass Jannec sammen med baben Sarah Tiedt.

- Der var en, der troede, at grunden til, at jeg var på antibiotika på ”Paradise”, var fordi jeg havde skedekatar (skedebetændelse red.). Det var overhovedet ikke derfor. Det var fordi, jeg havde suttet pik under poolen, så jeg får ørebetændelse, afslører Anne grinende på sin Instagram-story.

Artiklen fortsætter under billedet...

Finaleparret Sarah Tiedt og Jonass Jannec var med i den trekant i "Paradise"-poolen", hvor Anne altså fik sig en omgang ørebetændelse af et blowjob under vand (Foto: Mikael Rieck)

Anne endte altså med at få sig en omgang ørebetændelse, fordi hun dykkede under vandoverfladen for at puste i Jonass' kødfløjte.

Det aparte blæs endte med at koste "Paradise"-vinderen en uge på antibiotika, hvilket betød, at hun ikke måtte indtage så meget som en dråbe alkohol.

Se Anne og Lenny fortælle om deres vilde ferie til Sunny Beach:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close