Reality1. november 2017

Jubiii! Der kommer ny sæson af "Landmand søger kærlighed"

Det populære TV 2-program med kærlighedshungrende landmænd vender tilbage med en femte sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/177129.jpg
 Foto: Anders Brohus/TV 2

I fire sæsoner har danske landmænd forsøgt at finde den eneste ene i det populære TV 2-program "Landmand søger kærlighed", og hvis du er en af dem, der ikke kan få nok af traktorer og tiltrækning mellem mand og kvinde, så kan du godt glæde dig: "Landmand søger kærlighed" vender tilbage med en femte sæson. Det bekræfter programmets vært Lene Beier på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget.

- Jubiiii, nu må jeg endelig fortælle, at vi skal lave en ny sæson af "Landmand søger kærlighed". Jeg glæder mig allerede til sommer, skriver Lene Beier til sit Instagram-opslag.

Instagram-opslaget består af en kort video, hvor Lene Beier opfordrer landmand til at melde sig til programmet.

- Nu er vi ved at være ved vejs ende i den her sæson af "Landmand søger kærlighed", men fortvivl ikke! Vi har fået lov til at lave en sæson fem, og vi går i gang med at caste nye landmænd lige om lidt, fortæller TV-værten.

- Så hvis du er landmand, eller hvis du kender en landmand, som kunne tænke sig at være med i programmet, så kan du gå ind på tv2.dk og se hvordan, eller du kan sende en mail til landmand@blu.dk, og så kan det være, vi ses til sommer, lyder opfordringen fra den karismatiske TV-vært.

"Landmand søger kærlighed" er et af de mest populære TV-programmer med næsten 700.000 seere.

Det er ikke kun landlig idyl, der hersker i det utraditionelle dating-program.

Sidste år vakte især landmanden Ole Andersen fra Kolding opsigt i programmet, da det kom frem, at han gik i swingerklub, og derfor fik han tilnavnet "Swinger-Ole".

Denne sæson har også budt på en del dramatiske øjeblikke. Landmanden Willi valgte at trække sig fra programmet, fordi ingen af pigerne "tændte ham".

Og så var der hele "trekantsdramaet" mellem landmanden Danni og veninderne Louise og Pernille. Danni foretrak Pernille, men følelserne var ikke gengældte, og landmanden endte med at tage på en akavet romantisk weekend med Louise.

Du kan se sæsonens sidste afsnit af "Landmand søger kærlighed" på tirsdag kl. 20 på TV 2.

I galleriet kan du se dette års landmænd i "Landmand søger kærlighed".

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Sponsoreret indhold