Nadia Shila gravid med nr. 3: Viser maven frem

Foto: Jacob Heinel

I slutningen af september bekræftede Nadia Shila, at hun igen var gravid.

Således er det barn nummer tre, hun venter, efter hun i begyndelsen af januar fødte datteren Hope

sin blog deler hun nu en update om sin graviditet: Hun fortæller blandt andet, at babyen inde i maven vokser, som den skal, og at hun allerede har taget et par kilo på og har masser af cravings. 

Hun fortæller også, at hun ønsker at føde vaginalt, selv om nogle læger mener, at det er for risikofyldt, efter hun har født ved kejsersnit. 

- Jeg er begyndt at tænke meget på fødslen nu, tiden er gået så hurtigt allerede, og jeg ved, at resten af tiden kommer til at flyve afsted. Jeg vil virkelig gerne føde V2BAC (føde vaginalt efter kejsersnit, red.), og jeg ser for tiden to læger. En støtter ikke V2BAC, den anden gør. Det er en stor drøm at kunne føde vaginalt denne gang, men jeg er ikke sikker på, jeg er villig til at løbe risikoen. Så vi får se, skriver Nadia Shila på sin blog

Nadia Shila, der har termin i maj, har også planer om at amme både datteren Hope og den lille ny. 

- Hvis min mælkeproduktion forbliver den samme under graviditeten, så har jeg planer om at tandemamme, da jeg gerne vil amme begge mine børn. Hope dier stadig meget, og jeg har ingen planer om at vænne hende fra det, før hun er klar... Hvis det er, når hun er 2 år, så er det fint med mig, fortæller moderen til snart tre. 

Udover datteren Hope har Nadia Shila sønnen Kyle, som er tvangsfjernet fra hende og bor i Danmark. 

sin blog viser Nadia Shila, der er næsten 10 uger henne, også et billede af sin voksende mave. 

- Jeg ved, det er luft i maven, men det er stadig sjovt at se, skriver hun til mavebilledet. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close