Unge mødre i totterne på hinanden

Foto: All Over

I går kom det frem, at "De unge mødre"-deltageren Maria Sebens har valgt, at hun ikke længere vil være en del af programmet. 

Men over for Realityportalen.dk fortalte hun, at hun godt kunne se sig selv i programmet igen, men kun under visse omstændigheder. 

Blandt andet skulle en anden deltager ikke være en del af programmet, hvis Maria skulle vende tilbage. 

– Først og fremmest vil jeg ikke deltage i et program, hvor Natascha Linea medvirker. Jeg vil ikke være med i et program med et menneske, der kræver så meget opmærksomhed og er så medieliderlig. Det gider jeg ikke, siger hun til Realityportalen.dk.

Det har fået Natascha Linea til at svare igen på sin blog

Den unge mor, der tidligere havde fortalt, at hun ville stoppe i programmet, men som nu har besluttet, at hun bliver, er nemlig langt fra tilfreds med, at hun på den måde bliver hængt ud. 

- Mig og Maria har haft nogle uoverensstemmelser igennem vores tid mens vi har deltaget, og jeg bryder mig heller ikke om hende, men at hun giver mig skylden for at hun stopper det syntes jeg godt nok er lidt lavt gjort, jeg er helt indforstået med at hun ikke kan lide mig og jeg ikke kan lide hende, men ligefrem at sige at hun stopper i programmet og kommer først tilbage når jeg er stoppet, er virkelig lavt gjort syntes jeg, skriver Natascha Linea på sin blog.

Natascha Linea er da også godt klar over, at hende og Maria Sebens aldrig bliver perlevenner, men hun synes alligevel godt, at de kan opføre sig voksent.

- Vi må da som voksne mennesker kunne få det til at fungere som medvirkende i samme program, skriver Natascha Linea på bloggen

Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close