De unge mødre4. maj 2017

Maria Sebens har mistet sit ufødte barn

En sjælden kromosomfejl gjorde, at "De unge mødre"-deltagerens ufødte søn aldrig ville kunne få et normalt liv. Derfor traf Maria Sebens den svære beslutning om en sen abort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_2015_08.jpg
 Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen

"De unge mødre"-deltageren Maria Sebens har mistet sit ufødte barn.

Barnet led af en sjælden kromosomfejl, der gjorde, at Maria valgte at få en sen abort.

Det skriver Realityportalen.dk.

- Vi var nødt til at sende ham videre til det næste liv. Et liv på jorden ville være et liv i helvede, og det kunne jeg simpelthen ikke byde ham, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

Det var kromosomfejlen Cornelia de Lange, som det ufødte barn led af. Kromosomfejlen ville medføre, at sønnen ville blive retarderet, have risiko for hjerteproblemer og tarmslyng, og så ville han formentlig aldrig komme til at gå eller tale.

– Det ville være et liv i smerter, og det kunne jeg ikke byde mit barn. Derfor traf vi beslutningen om at få en sen abort, fortæller Maria til Realityportalen.dk.
Desvære for den unge mor, så var hun så langt henne i graviditeten, at hun var tvunget til at føde sit afdøde barn. Noget som hun beskriver som noget af det værste, som en gravid kvinde kan opleve. - At gå ind på fødestuen og vide, at du ikke får dit ønskebarn med hjem. Det er noget, som jeg end ikke ønsker, at min værste fjende skal opleve, fortæller Maria Sebens til Realityportalen.dk. De seneste mange uger har trofaste seere af "De unge mødre" kunnet følge med i Marias graviditet i "De unge mødre", men i afsnittet på tirsdag får man at se, at Maria altså har mistet barnet. "De unge mødre" bliver sendt hver tirsdag klokken 20.00 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold