De unge mødre9. maj 2023

Natascha Linea flygtede til udlandet: Nu vil hun retur til Danmark

Den 28-årige ”De unge mødre”-stjerne rev for få uger teltpælene op og flyttede til det tyske. Nu afslører hun imidlertid, at hun har planer om at vende hjem igen
Natascha Linea blev kendt i realitydanmark, da hun for 10 år siden blev en del af Kanal 4-programmet "De unge mødre".
Natascha Linea blev kendt i realitydanmark, da hun for 10 år siden blev en del af Kanal 4-programmet "De unge mødre".
 Foto: Thomas S. Laursen

– Selvfølgelig er jeg ikke berettiget til hjælp hernede endnu, det er man først efter fem år. Men jeg får fortsat penge fra Danmark, da jeg har planer om at vende retur til Danmark for at studere færdig efter min barsel, lyder det fra Natascha Linea i en såkaldt spørgerunde på Instagram, hvor en følger ønsker at blive klogere på hendes økonomiske situation.

Skal føde i Tyskland

Det var sammen med nu ekskæresten Bent Flink og datteren Lia, som er dag bor sammen med sin far, at "De unge mødre"-seere i 2013 i første omgang stiftede bekendtskab med Natascha Linea, der dengang var blot 17 år gammel.

Senere har den tidligere tv-personlighed fået yderligere to børn – Novah, som hun har med sin nu eksmand Matias, som også er far til de kommende tvillinger, og Miso sammen med "De unge mødre"-kollegaen David.

Og der er da heller ikke længe til, at den tidligere realitystjerne bliver mor til fem, når de to nye vidundere, hvis navne Natascha Linea allerede har bestemt, kommer til verden.

"De unge mødre"-stjernen har endnu ikke afsløret terminsdatoen, men har tidligere fortalt, at de kommende to familiemedlemmer melder deres ankomst til sommer.

Om ganske få uger skal Natascha Linea imidlertid til møde på sit lokale sygehus i Tyskland, hvor det blandt andet skal besluttes, hvilken dag fødslen skal sættes i gang.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea - hun er endnu ikke vendt retur.

Sponsoreret indhold