De unge mødre21. august 2018

Dømt for bedrageri: Se Nadia Shila forsvare sig i "De unge mødre"

I aftenens afsnit af "De unge mødre" taler Nadia Shila ud om, at hun er tiltalt for omfattende bedrageri
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-08-21_kl._14.34.02.png
 Foto: Kanal 4

I marts blev Nadia Shila, 22, idømt seks måneders ubetinget fængsel i en sag om omfattende bedrageri.

Inden dommen faldt blev Nadia Shila konfronteret med den retsag, der på det tidspunkt lå om hjørnet, i "De unge mødre", og her erkender hun sig skyldig i næsten alle anklager, undtagen én.

Nadia-Shila skulle angiveligt have misbrugt en anden persons Nem-ID til at købe en iPhone 6+ hos Telia. Ligesom hun også skal have forsøgt at svindle sig til andre goder ved hjælp af en andens Nem-ID. Den unge mor var også anklaget for flere tilfælde af bedrageri på DBA.dk, hvor hun angiveligt skulle have lokket penge ud af folk, ved at sælge iPhones og andre ting. Første anklagepunkt i anklageskriftet skulle være sket d. 15. januar 2015, mens sidste punkt i anklageskriftet skulle være foregået i november sidste år. Ting, der dog aldrig blev sendt frem til modtageren, selvom Nadia-Shila havde modtaget penge fra køber.

- Jeg sagde jo, at jeg var skyldig i de ting, som jeg havde gjort. Det er ingen hemmelighed. Det er også noget, som de kan bevise, så det ville være dumt af mig, hvis jeg sagde, at jeg var uskyldig. Men jeg vidste ikke, at han var psykisk syg. Hvordan skulle jeg vide det? Det stod jo ikke i hans pande, siger Nadia Shila i aftenens afsnit af "De unge mødre", som du kan se et klip fra herunder.

Artiklen fortsætter under klippet:

Det var en enig domsmandsret, der valgte at idømme Nadia-Shila Petersen seks måneders ubetinget fængsel, mens hendes mor, Heidi Pedersen, blev idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Dommen skal ifølge Realityportalen.dk afsones i et fængsel eller med fodlænke, hvis Kriminalforsorgen godkender det.

Realityportalen.dk skriver, at Nadia-Shila blev frikendt for dokumentfalsk og databedrageri i forholdene, der angik en psykisk syg mand.

Sponsoreret indhold