Nadia Shila skal atter i retten

Nadia Shila.

Nadia Shila.

(Foto: Jacob Heinel)

I maj blev Nadia Shila, kendt fra "De unge mødre", idømt seks måneders ubetinget fængsel ved Retten i Næstved.  

Retten fandt det bevist, at den 22-årige realitystjerne gentagne gange havde snydt en række personer, hvor hun havde solgt dem en vare over internettet, men ikke sendt den. 

Før retssagen erkendte Nadia Shila 21 punkter, hvor hun havde taget betaling for varer, som hun aldrig sendte, men hun nægtede sig skyldig i at have svindlet en psykisk syg mand, hvor hun benyttede sig af hans CPR-nummer og NemID til at optage lån og købe ting. 

Retten mente ikke, at det var bevist, at hun var skyldig i dokumentfalsk og databedrageri, hvad angik den psykisk syge mand, men i stedet kendte retten hende skyldig i åger i samtlige forhold omkring den psykisk syge mand. 

Det er forholdene omkring den psykisk syge mand, som Nadia Shila har valgt at anke - enten for at blive frifundet eller som minimum få nedsat sin straf.

Ifølge Realityportalen skal Nadia Shilas sag for retten den 30. og 31. januar 2019. 

I denne sæson af "De unge mødre" har Nadia Shila selv talt ud om bedragerisagen

Inden dommen faldt blev Nadia Shila konfronteret med den retsag, der på det tidspunkt lå om hjørnet, i "De unge mødre", og her erkendte hun sig skyldig i næsten alle anklager, undtagen én. 

- Jeg sagde jo, at jeg var skyldig i de ting, som jeg havde gjort. Det er ingen hemmelighed. Det er også noget, som de kan bevise, så det ville være dumt af mig, hvis jeg sagde, at jeg var uskyldig. Men jeg vidste ikke, at han var psykisk syg. Hvordan skulle jeg vide det? Det stod jo ikke i hans pande, sagde Nadia Shila i "De unge mødre", som du kan se et klip fra herunder. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close