Nadia Shila afslører kønnet på sit kommende barn

Nadia Shila venter sit tredje barn.

Nadia Shila venter sit tredje barn.

Foto: Kanal 4

Nadia Shila skal i den nye år være mor for tredje gange, og nu afslører hun, om det bliver en dreng eller en pige.

- Nu kan vi endelig offentliggøre at vi venter en lille dreng, Hope skal have en lillebror, og hun fulgte spændt med da lægen scannede, skriver Nadia Shila til et billede af datteren Hope. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var i slutningen af september, at Nadia Shila afslørede, at hun skulle være mor igen. 

- Vi er glade og lykkelige, og håber og beder til at den bliver hængene. Jeg har stadig to blødninger, som vi håber går i sig selv, og vi krydser fingre for at det ikke på sigt vil påvirke baby. Jeg er lige nu knap 7 uger, så det kan stadig gå begge veje… Men hvis spir bliver hængene, så glæder vi os til at vi i Maj 2019 kan byde blop velkommen. Det er så stort at vi er blevet velsignet med denne lille skat, skrev Nadia Shila i september til et scanningsbillede. 

Foruden datteren Hope er Nadia Shila også mor til sønnen Kyle, der blev tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder, da hun kom til USA. Sønnen bor nu i Danmark sammen med sin far.

Det er to år siden, at Nadia Shila valgte at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå en kommende retssag, der omhandlede omfattende bedrageri.

Der faldt dom i sagen tilbage i maj, hvor en enig domsmandsret valgte at idømme Nadia Shila seks måneders ubetinget fængsel, mens hendes mor, Heidi Pedersen, blev idømt fire måneders ubetinget fængsel.

Både Nadia Shila og hendes mor Heidi Pedersen var tiltalt for flere tilfælde af databedrageri og dokumentfalsk. I alt var der 81 punkter i anklageskriftet.

Da begge i dag bor i USA, kan der være lange udsigter til, at de får afsonet deres dom.

Nadia Shila har tidligere fortalt, at hun planlægger at amme både datteren Hope og den lille ny. 

- Hvis min mælkeproduktion forbliver den samme under graviditeten, så har jeg planer om at tandemamme, da jeg gerne vil amme begge mine børn. Hope dier stadig meget, og jeg har ingen planer om at vænne hende fra det, før hun er klar... Hvis det er, når hun er 2 år, så er det fint med mig, fortalte moderen til snart tre på sin blog i oktober.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close