De unge mødre4. januar 2017

Mundskrab afgør hvem der er far til Natascha Lineas søn

Der hersker usikkerhed om, hvem der er far til Natascha Lineas lille søn, Novah
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nat.jpg
 Foto: All Over Press)

Natascha Linea fra 'De unge mødre' har meldt fra til yderligere medvirken i serien, men det forhindrer hende bestemt ikke i at optræde på sociale medier med opsigtsvækkende udtalelser, der gør, at vi ikke kommer til at glemme hende lige med det samme.

Således også i dag, hvor hun på sin Instagramprofil gør opmærksom på, at der ikke er enighed om, hvem der er far til hendes barn nummer to, sønnen Novah.

- Så er sidste mundskrab taget. Glæder mig til, at der kommer et endeligt punktum om jeg får ret i, at jeg ved, hvem der er faren til min søn, skriver Natascha Linea på sin Instagram-profil.

Selv har hun tidligere meldt ud, at reality-stjernen Sidney Lee, som hun datede forud for graviditeten, ikke er far til Novah.

Manden, der angiveligt er far til den ni måneder gamle dreng, skal være en fynbo midt i 20'erne.

Natascha Linea har kun været med til at mudre billedet yderligere, da hun senere blev kæreste med broderen til den mand, der angiveligt er far til Novah - altså hendes søns farbror.

Er du forvirret, kære læser?

Det er der flere, der er.

Og derfor skal et mundskrab tilsyneladende slå fast, hvem der er far til den lille dreng.

Natascha Linea er tilsyneladende selv sikker på, hvem der er faderen - det er på fædrende side, at der er usikkerhed.

Hvor mange mundskrab, der er taget for at fastslå faderskabet, er uvist, men man må formode, at både Novah og mindst en potentiel far har været omkring hospitalet.

Natascha Lineas post melder ikke noget om, hvorvidt det er uenighed om, hvem der skal bidrage økonomisk til Novah, der er årsag til, at et mundskrab skal fastslå faderskabet.

Det er under en uge siden, at Natascha Linea sidst var i vælten, efter at det kom frem i et blogindlæg, at hun ville begynde, at sælge sine brugte trusser.

Men før interesserede købere nåede at stille sig i kø, fortalte Natascha Linea, at hun var blevet hacket, og at indlægget om hendes salg af brugte trusser var falsk.

Hun begynder her i januar i 10. klasse og regner med at gøre det færdigt på lyn-tid, så hun får sin eksamen til sommer.

Galleri med Natascha Linea:

Natascha Linea

Natascha Lineas Instagramkonto er privat, så vi kan ikke gengive det opsigtsvækkende opslag her.

Sponsoreret indhold