De unge mødre30. august 2016

Ung mor beskylder Natascha Linea for hacking

Maria Sebens fra "De unge mødre" er blevet hacket, og nu beskylder hun Natascha Linea for at stå bag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-23528.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Maria Sebens fra "De unge mødre" vågnede op til en ubehagelig overraskelse i morges. Hendes Facebook-profil var nemlig blevet hacket.

Her var der blevet sendt en masse mystiske beskeder rundt til hendes venner, og den unge mor opdagede det kun ved, at en anden "De unge mødre"-deltager skrev til hende.

– Jeg fandt ud af, at min profil var blevet hacket, fordi Nadia-Shila sendte mig et billede af en besked, som hun havde modtaget fra mi, fortæller Maria Sebens til Realityportalen.dk.

Og den unge mor har allerede mistænkt en person for hackingen. Det er en anden "De unge mødre"-deltager.

– Man har selvfølgelig sine mistanker, og den eneste, jeg kan komme i tanke om, er Natascha Linea. Hun lånte min profil på et tidspunkt, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

Men det afviser Natascha Linea over for underholdningsmediet.

- Nej. Jeg har ikke hacket den. Det er korrekt, at jeg havde hendes kode, men da vi blev uvenner, ændrede hun koden til noget, jeg ikke ved, og siden har jeg ikke snakket med hende eller været på hendes Facebook, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

Maria Sebens mener dog, at der er mange lighedstegn mellem Natascha Linea og hackeren. Det er både den måde, der bliver skrevet på, måden personen ter sig på og ordforrådet i beskederne.

https://imgix.seoghoer.dk/maria.png
 Foto: Discovery Networks/Janus Nielsen

Maria Sebens er helt sikker på, at Natascha Linea har haft en finger med i hackingen af hendes Facebook-profil. (Foto: Discovery Networks/Janus Nielsen)

Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

Sponsoreret indhold