De unge mødre1. januar 2017

Natascha Linea om trusse-historie: Jeg er blevet hacket

Fredag stod der på "De unge mødre"-deltageren Natascha Lineas blog, at hun nu ville til at sælge brugte trusser. Nu fortæller hovedpersonen selv, at det ikke passer, og at hun er blevet hacket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_linea.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I fredags kunne man læse på "De unge mødre"-deltageren Natascha Lineas blog, at hun nu ville til at sælge sine brugte trusser, så hun kunne betale af på sin gæld.

Det passer bare ikke, fortæller den unge mor nu til SE og HØR. Hun er nemlig blevet hacket.

null

Natascha Linea forklarer til SE og HØR, at hun er blevet hacket, og bestemt ikke selv har skrevet det blogindlæg, der har startet hele historien.

- Jeg har oprettet en bruger på www.ungpigetrusser.dk og jeg glæder mig til at komme igang med mit lille bijob. Fordi hvem elsker ikke at tjene penge på at lave ingenting, stod der blandt andet i blogindlægget, der efterfølgende har vist sig ikke at være skrevet af Natascha Linea.

Blogindlægget er da også efterfølgende blevet slettet.

Miséren skyldes, fortæller Natascha Linea, at hun har brugt det samme password til alle sine forskellige konti, men det er overstået nu.

- Jeg har lavet nye koder til alle sammen, så de ikke har den samme kode mere, men forskellige koder, fortæller Natascha Linea til SE og HØR.

Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

Sponsoreret indhold