De unge mødre2. oktober 2018

Efter tvillingeskuffelse: Natascha Linea drømmer om flere børn

Natascha Linea venter barn nr. tre, men drømmer allerede om nr. fire og fem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-10-02_kl._14.11.29.png
 Foto: Kanal 4

I denne uges afsnit af "De unge mødre", som du kan få et smugkig af længere nede på siden, slår en scanning endeligt fast, at Natascha Linea ikke venter tvillinger.

Natascha Linea bliver scannet hos en jordemoder i Fredericia, og scanningen viser tydeligt, at der kun er et enkelt foster i den unge mors mave.

- Der er en enkelt, slår jordemoderen fast.

Og selvom udsigten til at blive tvillingemor dermed punkteres, så forhindrer det ikke 23-årige Natascha Linea i at drømme om en stor børneflok.

- Selvfølgelig er det da lidt øv, at der kun er et barn, men der har været noget galt med det andet barn, som har gjort, at det andet barn ikke kunne overleve, konkluderer Natascha Linea.

- Jeg ved ikke, hvor mange børn jeg gerne vil have i alt, men jeg tænker, jeg får lige de børn, jeg har lyst til at få, fortæller den unge mor.

- Jeg tænker lige nu og fremadrettet har jeg to børn og en tredje på vej. Om otte år har jeg fire børn og en femte på vej, det ved jeg ikke. Jeg tager ét barn ad gangen og ser, hvad der sker, lyder det fra moderen til snart tre.

Se Natascha Linea bliver scannet i klippet herunder:

"De unge mødre" sendes i aften kl. 20 på Kanal 4 og kan ses på DPlay.

Sponsoreret indhold