Var på fødegangen: Har Natascha Linea født?

Natascha Linea havde termin den 1. januar.

Natascha Linea havde termin den 1. januar.

Foto: Aller Media DK

Den 1. januar havde 23-årige Natascha Linea termin med sit tredje barn, og "De unge mødre"-deltageren har netop givet en update på, om hun har født eller ej. 

Det er på hendes private Instagram-konto, at moderen til snart tre børn gør status. 

- Stadig ingen baby i mine arme, skriver hun og krydrer med en sur smiley. 

Reality-stjernen har planer om at føde hjemme, men måtte i går en tur på sygehuset. 

- Var på fødegangen i går aftes for at få lidt ro i maven. Det fik jeg dog ikke, men de kunne se min livmoder konstant var i sammentrækninger og på intet tidspunkt slappede af, så hun mistænkte en lille blærebetændelse, fortæller Natascha Linea yderligere. 

Dog skulle det vise sig at være værre end først antaget. 

- Men resultatet blev, jeg havde en voldsom blærebetændelse. Så har fået nogle rimelig stærke piller, som skal slå det ned, og når jeg ikke har flere, skal jeg testes igen for at se, om det er væk. Så nu satser jeg på, det var det, der var skyld i mine smerter, så jeg snart får nogle dage med ro i min mave, så jeg kan lade op til de rigtige "veer", skriver hun på sin Instagram-profil. 

"De unge mødre"-deltagere har tidligere afsløret, at hun har planer om at føde hjemme, og at hendes fem-årige datter Lia skal hjælpe til under fødslen

- Jeg syntes faktisk, jeg har formået at gøre mine børn og især Lia rigtig tryg i det her. Hun snakker i dag om fødslen i ALLE detaljer, som noget af det mest naturlige i hele verden, for det er jo netop det mest naturlige i hele verden. Så hvorfor skal vi skærme børn fra den oplevelse? Hvorfor ikke lade dem være med i livets største øjeblikke?, lød det fra Natascha Linea i et blogindlæg.

Hun havde derfor allerede besluttet, at datteren Lia måtte hjælpe med under hjemmefødslen – noget som datteren allerede selv havde givet udtryk for, at hun gerne ville.

Artiklen fortsætter under billedet.

Natascha Linea fotograferet med datteren Lia, der i dag er fem år. Foto: Aller Media

- Hun snakker også ofte om det hun gerne vil hjælpe med under selve fødslen, i starten var jeg lidt skeptisk omkring og hun skulle have en decideret opgave, men da hun blev ved med at have det ønske, tænkte jeg, at så får hun en opgave. For som hun selv siger, når man skal være storesøster til to drenge, er man en meget stor pige og meget snart voksen, skrev Natascha Linea i sit blogindlæg og tilføjede:

- Blandt andet har hun nævnt, hun gerne vil hjælpe med at komme med håndklæder, når jeg skal op af vandet, og så vil hun gerne klippe navlesnoren.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close