De unge mødre13. februar 2018

Nadia Shila i "De unge mødre": Færdig med Danmark

I denne aftens afsnit af "De unge mødre" fortæller Nadia Shila om sine fremtidsplaner for sig selv, sin forlovede Jeremy og deres datter Hope
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadia-shila-00.jpg
 (Foto: Jacob Heinel)

Selv om Nadia Shilas søn Kyle for tiden befinder sig i Danmark, så fortæller den unge mor i denne aftens afsnit af "De unge mødre", at hun ikke har tænkt sig at komme tilbage til Danmark.

Nadia Shila flyttede i september 2016 til USA, hvor hun i periode levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Hun er forlovet med HIV-smittede Jeremy, og i aftenens afsnit er hun stadig gravid med sin datter Hope, der kom til verden i januar.

I klippet er parret ude for at se på barnevogne, for Nadia Shila bryder sig ikke om, at amerikanerne ofte fragter deres børn rundt i autostole.

- Jeg er jo vokset op med, at babyer sover i en barnevogn, og jeg bryder mig ikke så meget om hele det der koncept med autostole, der tror jeg nok, at jeg er for dansk, fortæller Nadia Shila i aftenens afsnit af "De unge mødre".

Da Nadia Shila og Jeremy ser på barnevogne i en butik, spørger ekspedienten, om parret har tænkt sig at tage den lille med hjem, så familien kan se den lille ny, men det har Nadia Shila ikke tænkt sig.

- Jeg kunne ikke finde på at tage til Danmark, selv om jeg kunne tage Jeremy med. Jeg har ikke lyst til at bo i Danmark, og Danmark er for mig et afsluttet kapitel, slår Nadia Shila fast.

Artiklen fortsætter under klippet:

I et tidligere afsnit af "De unge mødre" fortalte Nadia Shila, hvordan hun vil kæmpe for sin søn Kyle, som blev tvangsfjernet fra hende og sendt tilbage til sin far i Danmark.

På grund af Nadia Shilas økonomiske situation havde hun ikke mulighed for at rejse til Washington for at deltage i det afsluttende retsmøde om forældremyndigheden på Kyle. Det er derfor Kyles far, der har den fulde forældremyndighed, men den 22-årige mor vil kæmpe for sin søn.

- Det er syv måneder siden, jeg har set Kyle, fortæller Nadia Shila i et tidligere afsnit af "De unge mødre".

- Jeg får forskellige følelser, når jeg tænker på Kyle, fordi han er mit barn. Jeg bliver fyldt med kærlighed, samtidig med at jeg bliver fyldt med en ufattelig tung følelse af savn og sorg over, at jeg ikke har ham hos mig. Det værste er ikke at kunne være sammen med sine børn, beskriver Nadia Shila.

Hendes plan er at starte en ny forældremyndighedssag op, for det hospital, hun er tilknyttet i forbindelse med sin graviditet, har en sagsbehandler, der kan hjælpe hende med at finde en advokat, der kan arbejde både på hendes immigrationssag og forældremyndigheden over Kyle.

"De unge mødre" kan ses på Kanal 4 i dag kl. 20.

null

Sponsoreret indhold