De unge mødre29. august 2017

Hjemløse Nadia-Shila tigger: Så meget kan hun tjene på få timer

Nadia-Shila fra ”De Unge Mødre” lever lige nu som hjemløs på gaden i Los Angeles sammen med sin HIV-smittede kæreste, som hun også venter barn med. Hver dag tigger de langs vejen – og nu afslører den unge mor, hvor mange penge de kan hive hjem ved at tigge
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia5.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Hver dag står Nadia-Shila ved en motorvejsafkørsel sammen med sin HIV-smittede kæreste.

Bevæbnet med et skilt forsøger hun og kæresten Jeremy at tjene til dagen og vejen ved at tigge.

Og havde du troet, at der kun blev doneret små-ører fra gavmilde amerikanere, kan du godt tro om igen. Det er faktisk ret så store beløb, som ”De Unge Mødre”-deltageren kan putte i lommen.

Det afslører hun i aftenens afsnit af Kanal 4-programmet, der bliver vist klokken 20.00.

- Normalt står vi to timer. Det kommer sådan lidt an på, hvor lang tid vi har selv. Og så står vi her på nogle bestemte tidspunkter, og normalt så plejer vi at tjene omkring 70-80 per gang (dollars, red.).

Det svarer altså til, at Nadia-Shila og kæresten dagligt tjener omkring 400-500 kroner på at stå og tigge i et par timer. Penge som de så kan bruge til at købe mad og drikkevarer for.

- Man kan sige, at lige nu er det vores levevej. Det er det, vi lever af jo, siger den unge mor i et klip fra programmet, som du kan se nederst i denne artikel.

Det var sidste sommer, at den unge mor valgte at rejse til Los Angeles.

Drømmen var dog ikke at stå og tigge – hun havde i stedet håbet på at blive danser. Men sådan gik det ikke.

Nadia-Shila endte på gaden, og de amerikanske myndigheder valgte at tvangsfjerne hendes søn Kyle og hende ham tilbage til Danmark.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/nadia2.jpg
 (Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Nadia-Shila sammen med sin HIV-smittede kæreste Jeremy. Foto: Jacob Heinel Jensen

Nu bor hun så i et telt under en motorvejsbro sammen med sin HIV-smittede kæreste, som hun også venter barn med.

- Min kæreste er HIV-positiv, så lige nu er han på medicin, på noget antibiotika, for lungebetændelse, siger Nadia-Shila i aftenens afsnit, hvor hun også fortæller, at kæresten blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delte nåle med den eks, som havde HIV, fortæller Nadia-Shila og tilføjer:

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortæller hun i tirsdagens afsnit af ”De Unge Mødre”.

SE og HØR har tidligere mødt Nadia-Shila i dét telt under en motorvejsbro, som hun nu kalder hjem. Her fortalte hun blandt andet om dagen, hvor hendes søn Kyle blev tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder:

- Det var frygteligt. De kom på det motel, hvor jeg boede, og spurgte efter Kyle. Så blev jeg lagt i håndjern for øjnene af ham og måtte i fængsel, og de sendte ham hjem til hans far, sagde Nadia Shila, da SE og HØR mødte hende i forbindelse med optagelserne til den nye sæson af det populære program.

Nadia-Shilas mor Heidi er også kommet til USA, og hun bor nu i teltet ved siden af.

Du kan se klippet, hvor Nadia-Shila fortæller om dét at tigge herunder:

Og her kan du se klippet, hvor hun fortæller om sin HIV-smittede kæreste:

Og herunder kan du se billeder af hende på gaden i USA:

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

Sponsoreret indhold