De unge mødre6. februar 2018

Premiere på "De unge mødre": Sådan kæmper Nadia Shila for sin søn

I aften er der premiere på den 25. sæson af "De unge mødre", og her følger vi blandt andet Nadia Shilas kamp for at blive genforenet med sin søn Kyle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadia-shila-00.jpg
 (Foto: Jacob Heinel)

I aften er der premiere på den 25. sæson af "De unge mødre" på Kanal 4. I den nye sæson møder vi hele seks nye mødre, men 22-årige Nadia Shila er en gammel kending, som vi også kommer til at følge i den populære dokumentarserie.

I "De unge mødre" ser vi, at Nadia Shila, der har levet som hjemløs på gaden i Los Angeles, nu er flyttet til San Francisco med sin forlovede Jeremy.

Her prøver de at få styr på tilværelsen, inden deres lille datter kommer til verden.

En af de ting, der fylder, er selvfølgelig Nadia Shilas søn Kyle, som blev tvangsfjernet fra hende og sendt hjem til Danmark.

I aftenens afsnit af "De unge mødre" åbner Nadia Shila op og fortæller om savnet til sin søn, og hvordan hun har tænkt sig at kæmpe for at blive genforenet med Kyle.

Artiklen fortsætter under videoen:

På grund af Nadia Shilas økonomiske situation havde hun ikke mulighed for at rejse til Washington for at deltage i det afsluttende retsmøde om forældremyndigheden på Kyle. Det er derfor Kyles far, der har den fulde forældremyndighed, men den 22-årige mor vil kæmpe for sin søn.

- Det er syv måneder siden, jeg har set Kyle, fortæller Nadia Shila i aftenens afsnit af "De unge mødre".

- Jeg får forskellige følelser, når jeg tænker på Kyle, fordi han er mit barn. Jeg bliver fyldt med kærlighed, samtidig med at jeg bliver fyldt med en ufattelig tung følelse af savn og sorg over, at jeg ikke har ham hos mig. Det værste er ikke at kunne være sammen med sine børn, beskriver Nadia Shila.

Hendes plan er at starte en ny forældremyndighedssag op, for det hospital, hun er tilknyttet i forbindelse med sin graviditet, har en sagsbehandler, der kan hjælpe hende med at finde en advokat, der kan arbejde både på hendes immigrationssag og forældremyndigheden over Kyle.

"De unge mødre" har premiere på Kanal 4 i dag kl. 20.

Sponsoreret indhold