Reality1. februar 2018

Tiggeri og baby: Sådan tjener Nadia Shila penge nu

Den nybagte mor afslører på sin blog, om hun stadig lever af tiggeri, nu når hun har en lille baby at tage sig af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_3188.jpg
 Foto: Jacob Heinel

Sidste år levede "De unge mødre"-deltageren Nadia Shila, 22, der dengang var gravid med sit andet barn, på gaden som hjemløs i Los Angeles, hvor hun levede af at tigge.

Lige inden jul fik hun dog tag over hovedet, i sidste uge kom datteren Hope, som hun har fået med sin HIV-smittede forlovede Jeremy, til verden.

Nadia Shila har fået så mange spørgsmål om, hvordan hun nu tjener penge, når hun nu har en lille baby at tage sig af, at hun nu addreserer emnet på sin blog.

- Først og fremmest så er vores husleje "sikret" de næste to år, da vi er på subsidy (tilsvarende boligsikring), men hvor vi betaler 40 procent af vores indkomst uanset hvad den er... Lige nu i calworks (velfærdsydelse i Californien, red.) vil vi få omkring $600 (knap 3600 kr., red) og skal så betale omkring $240 (1400 kr., red) mod vores husleje, skriver Nadia Shila på sin blog.

Nadia Shila, som man for nylig kunne følge i DR3-dokumentaren "Hjemløs på Instagram", fortæller, at når huslejen er betalt, går det resterende til at betale mad, strøm og internet. Derudover får den lille familie det til at løbe rundt med madkuponer og en ydelse, som mødre får til nyfødte børn.

Den unge mor fortæller på sin blog, at hun og Jeremy er stoppet med at tigge, og de nu satser på, han snart får et job.

- Før Hope kom, gik vi jo ud og panhandlede (tiggede, red.) og fik til fornøjelser og mad den vej igennem, men med Hope synes jeg simpelthen bare, at det er forkert.. Jeg vil ikke bruge min datter til at skrabe penge sammen, så hvis vi bliver desperate må vi ty til organisationer, hvor vi kan få gavekort etvc. Det er selvfølgelig vildt frustrende at være "fattig", men omvendt ved jeg, at økonomien stille og roligt nok skal gå i orden, og Hope er jo i og for sig ligegald så længe hendes behov bliver dællet med mad, bleer, tøj og kærlighed, og så må forældrene jo lide lidt, skriver Nadia Shila på sin blog.

I DR3-dokumentaren "Hjemløs på Instagram" kommer Nadia Shila ind på, at hendes følgere sviner på Instagram hende, fordi hun lever, som hun gør. I skrivende stund har hun over 21.000 følgere på Instagram.

- Selvfølgelig har jeg overvejet at lukke min profil, men omvendt så vil jeg heller ikke ha', at de vinder over mig. Jeg synes ikke, det er okay, at man skal lukke sine profiler ned for at slippe for deres chikane. Sådan nogle mennesker, det er sådan nogle, der lever for andre folks nedtur, fortæller Nadia Shila i dokumentaren.

Dog sender hun også en tak ud til dem, der sviner hende på de sociale medier.

- De får mig til at kæmpe lige det ekstra meget, lige det hårdere end jeg egentlig ville have gjort. For de bliver ved med at fortælle mig, jeg ikke kan, så det giver mig bare endnu mere lyst til at kunne gøre det, fortæller Nadia Shila i "Hjemløs på Instagram".

Sponsoreret indhold