De unge mødre18. april 2017

Derfor trak Julie sig ikke fra "De unge mødre", da kæresten begik selvmord

"De unge mødre"-deltageren Julie Boraso Heinesen gennemlevede sit livs værste mareridt, da kæresten Benjamin Kelly sidste år tog sit eget liv. Den svære periode blev vist i "De unge mødre", og nu fortæller Julie, hvorfor hun ikke trak sig fra programmet

Julie Boraso Heinesen fra "De unge mødre" mistede sidste år sin kæreste Benjamin Kelly, da han valgte at tage sit eget liv.

Selvom det var en hård tid for Julie, så valgte hun alligevel at blive ved med at være i "De unge mødre".

Nu fortæller hun, hvorfor hun tog den beslutning. Det gør hun i aften, når "De unge mødre" sender deres jubilæumsprogram klokken 21.00.

- Det er jo livet, det er jo sådan det er for nogen. Og det skete for mig. Og jeg har været rigtigt god til at vise de positive ting, men denne her gang, der skete der noget virkelig, virkelig tragisk. Og så følte jeg lidt, at det var jo en del af mig, så det var jeg også bare nødt til at dele ud af, fortæller Julie til Bubber i aftenens jubilæumsprogram.
Julie håber samtidig, at hun ved at vise sin sorg, kan være en hjælp for andre, der gennemlever det samme. Se klippet fra aftenens program i toppen af artiklen - Og et eller andet sted, så håber jeg da også, at det har gjort, at hvis der er andre mennesker, gud forbyde at det sker, men at nogen der står, eller har stået eller kommer til det, at de kan lære noget af, hvordan jeg kom igennem min sorg, fortæller Julie.
Benjamin Kelly forsvandt 23. februar 2016, da han forlod sin lejlighed i Gothersgade i København og kørte afsted i sin helt nye Golf. Siden ledte venner og familie efter ham via opslag på blandt andet Facebook. Men de nåede altså ikke frem til Benjamin, inden at det var for sent. Benjamin, som medejede diskoteket Billy Booze i det indre København, blev mindet ved en højtidelighed foran sit diskotek 4. marts samme år. Anledningen for Julies snak med Bubber er, at "De unge mødre" i aften sender afsnit nummer 500 klokken 20.00 på Kanal 4. Umiddelbart efter, klokken 21.00, sender Kanal 4 så et jubilæumsprogram, hvor Bubber taler med nogle af "De unge mødre"-deltagerne.
Du kan se billederne fra Benjamin Kellys mindehøjtidlighed herunder

Mindehøjtidelig for Benjamin Kelly

Sponsoreret indhold