De unge mødre26. februar 2016

"De Unge Mødre"-Julies kæreste fundet død

Benjamin Kelly, der var medejer af baren Billy Booze og som var kæreste med "De Unge Mødre"-deltageren Julie, har taget sit eget liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/efterlysning.jpg
 (Foto: Krestine Havemann/SBS og Facebook)
Benjamin Kelly-Rosendahl, der var kæreste med "De Unge Mødre"-deltageren Julie Boraso Heinesen og medejer af diskoteket 'Billy Booze' i det indre København, er død. Billy Booze lagde lokaler til efterfesten efter SE og HØRs Reality Awards i januar.
Benjamin Kelly-Rosendahl tog sit eget liv, fremgår det af et Facebook-opslag fra et af hans familiemedlemmer. - Det er med stor sorg, at familien desværre må meddele, at Benjamin Kelly-Rosendahl er gået bort. - Benjamin har valgt selv at få fred.
- I skal alle have tak for Jeres store hjælp i forbindelse med eftersøgningen. Vi vil gerne bede alle, der har været søde at slå eftersøgningen op om at slette disse opslag igen af respekt for Benjamin og familien.
- Vi håber, at I alle vil respektere, at familien nu har brug for ro. Nærmere detaljer omkring bisættelsen følger, skriver familiemedlemmet. Sydøstjyllands Politi bekræfter over for BT, at en 36-årig mand er blevet fundet død på et hotel i Vejle. Benjamin Kelly-Rosendahl var medejer af den københavnske natklub 'Billy Booze', der i januar lagde lokaler til efterfesten efter SE og HØRs Reality Awards 2016. Julie Boraso Heinesen bekræfter kærestens død på sin Facebookprofil.
Julie Boraso Heinesen efterlyste i går Benjamin Kelly-Rosendahl på facebook, efter at han kørte bort om morgenen i sin nye VW Golf den 23. februar. Hans telefon var siden da slukket, og han var ikke aktiv på sociiale medier. Julie og Benjamin havde været kærester i et par måneder, efter at de havde mødt hinanden i byen. SE og HØR talte med "De Unge Mødre"-deltageren i går. Her kunne hun bekymret fortælle, at hun slet ikke forstod, hvorfor hun ikke havde hørt fra sin kæreste. - Der har slet ikke været noget mystisk omkring ham. Det er det, der er så mærkeligt. Han har været, som han plejer. Han sagde til mig, at han ville tage på arbejde, men så finder jeg ud af, at han slet ikke har været der, fortalte Julie til SE og HØR. Nu er han så desværre fundet død, blot 36 år gammel.

Sponsoreret indhold