De unge mødre 16. april 2017

Camilla Framnes om "De unge mødre"-kriser: Det er aldrig sjovt at vise den del

"De unge mødre" kan på tirsdag fejre, at de sender afsnit nummer 500. Derfor kommer der et helt specielt jubilæumsafsnit, hvor Bubber er vært

På tirsdag er det en helt speciel dag for "De unge mødre".

Det er nemlig afsnit nummer 500, der løber over skærmen klokken 20.00, og derfor har Kanal 4 lavet et specielt jubilæumsprogram, der bliver sendt lige efter afsnit 500.

Her er Bubber tager rundt i landet for at snakke med nogle af de unge mødre, og han får blandt andet en snak med Camilla Framnes om nogle af de kriser, hun har været igennem i programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
- Grunden til, at jeg har været med i så mange af historierne, som virkelig har gjort ondt, det har simpelthen været for fortælle min historie, for at fortælle min måde at komme ud af det her på. Og man kan også sige, at uanset hvordan man vender og drejer den, så var det der, jeg var i mit liv på det tidspunkt, fortæller Camilla til Bubber i et klip fra jubilæumsprogrammet.
Camilla Framnes er nok en af de mest populære unge mødre, der har været med i programmet, og hun synes da også, at der er nogle ting, der er sjovere at vise end andre. - Det er aldrig sjovt at skulle vise den del af det, det er jo altid sjovere at vise de lykkelige stunder, fortæller hun. Det lykkelige stunder har vi da også fået lov til at følge med Camilla Framnes. I år har vi blandt andet været med til hendes bryllup med Kevin, og det må man da sige har været en af de lykkeligste stunder i programmet.
Du kan se et klip fra jubilæumsprogrammet i toppen af artiklen Hel jubilæumsprogrammet bliver sendt på tirsdag klokken 21.00 på Kanal 4 Se flere billeder af Camilla Framnes i galleriet herunder

Camilla Framnes

Sponsoreret indhold