De unge mødre 22. maj 2019

"De unge mødre"-stjerne er gravid

Simone Pedersen fra "De unge mødre" er gravid med sin kæreste, som hun kun har været sammen med i et halvt år
Foto: Kanal 4

Simone Pedersen fra "De unge mødre" på kanal 4 venter sig et barn med sin nye kæreste. 

Det opslyser stjernen til Realityportalen

Her fortæller Simone, at det er hendes nye kæreste, som hun kun har været sammen med i et halvt år, der skal være faderen til barnet. 

- Jeg er 16 uger henne præcis idag. Min graviditet var ikke planlagt, og vi havde faktisk ikke snakket så meget om børn, men da jeg var gravid, gik der ikke så længe, før vi vidste, at vi godt ville have det. Selvfølgelig er det meget tidligt i forholdet, fordi vi kun har ses siden august, men vi har kendt hinanden i en del år, og vi var begge sikre på, at vi skulle være sammen for altid, fortæller Simone og fortsætter:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi havde faktisk kun været kærester i 3 måneder, men har ses som kærester i 7-8 måneder, men jeg var længe om at ville have titel på, fordi jeg skulle først vide, det var det helt rigtige, og han skulle først kunne med min datter, ellers havde det ikke kunnet fungere, hvis Emliy ikke kunne lide ham. Hun kommer først fortæller hun til Realityportalen.

Simone har en dreng i forvejen, og selvom storebror håbede på en dreng, så er det altså en lille pige, som parret får glæde af. 


– Vi skal have en lille pige! Emliy glæder sig meget til at blive storesøster og snakker meget om det, men hun havde håbet på en dreng. Hun har faktisk hele tiden set, det blev en dreng, så da hun fandt ud af, det var en pige, vidste hun ikke helt, hvad hun skulle sige. Men nu, når vi har købt noget, siger hun “er det til lille søster?” og “Må jeg låne det, til hun kommer”. Så hun er meget sød og snakker tit om hende og kysser faktisk også tit min mave, fortæller Simone til Realityportalen.

Sponsoreret indhold