De unge mødre30. april 2018

Nye "De unge mødre"-deltagere er i familie med hinanden

To af parrene i reality-programmet har mere til fælles end at være deltagere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh_dis_dum_maria_009.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Der er en række nye ansigter i det populære program "De unge mødre" på kanal 4.

Der er blandt andre parret Maria og Niklas fra Hedehusene og Michelle og Casper fra Vordingborg. Men deres deltagelse i programmet er ikke det eneste, de har tilfælles.

Maria og Casper er nemlig søskende. Og den skarpe seer vil måske endda have lagt mærke til, at de deler det usædvanlige efternavn Galthéen. Det skriver Realityportalen.dk.

Til at starte med var det kun Maria og Niklas, der skulle deltage i programmet, men Maria fik også sin bror og hans kæreste med om bord.

- Maria havde tilmeldt sig til programmet, og hun havde så nævn os over for sin tilrettelægger, der derfor kontaktede os, fortæller Michelle til Realityportalen.dk.

Til at starte med var Michelle dog en smule skeptisk og var sikker på, at det aldrig var noget, hun havde lyst til at deltage i.

- Der er jo mange fordomme om unge mødre, og det ønskede vi bare ikke at være med i. Men så snakkede vi med tilrettelæggeren og fik et bedre indtryk af, hvad det ville sige at være deltager. Og så takkede vi alligevel ja, siger hun.

Men det er endnu ikke blevet nævnt i programmet, og det er der en særlig grund til.

(Artiklen fortsætter under billedet)

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_dum_michelle_0119.jpg
 Foto: Krestine Havemann

De to familier ville gerne have, at seerne skulle danne sig et indtryk af dem hver for sig og ikke sammenligne dem med hinanden som familie.

Men det er helt okay med deltagerne, at det kommer frem nu,

- Jeg tror, det bliver en lettelse, fordi vi laver så meget sammen, og vi kan endelig lægge ting op på Instagram, når vi laver ting sammen og så videre, fortæller Maria til Realityportalen.dk.

Hun håber også, at det kan hjælpe på den hårde start, hun og Niklas har haft.

De har været lagt for en del had, og det har været så slemt, at Niklas ikke turde forlade deres hjem.

null

Sponsoreret indhold