Se billedet: Bedrageri-sigtet Nadia-Shila er blevet gift

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - sønnen blev dog tvangsfjernet og sendt retur til Danmark.

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - sønnen blev dog tvangsfjernet og sendt retur til Danmark.

(Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Man skulle tro, at Nadia-Shila havde travlt med at bekymre sig om den bedrageriretssag, som hun lige nu er centrum i.

I stedet har den unge mor dog haft travlt med at planlægge sit bryllup i Los Angeles, hvor hun har opholdt sig de sidste to år – på flugt fra den bedragerisag, der tog sin begyndelse i retten i Næstved i onsdags.

På sin instagram-profil afslører Nadia-Shila, at hun er blevet smedet sammen med kæresten Jeremy.

– Now as we stand together husband and wife, I promise to love you for the rest of my life (Nu, hvor vi står sammen som mand og kone, lover jeg at elske dig resten af mit liv, red.), skriver Nadia-Shila som kommentar til billedet af sin vielsesring, som hun lagde på Instagram torsdag – altså dagen efter at retssagen mod hende begyndte.

skulle have lokket penge ud af folk ved at sælge iPhones og andre ting. I alt indeholder anklageskrifterne hele 81 punkter, og de forskellige bedrageritilfælde har stået på igennem en periode på mere end et år. For to år siden valgte den unge mor at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå den kommende retssag. I USA mødte hun sin HIV-smittede mand Jeremy, som hun altså netop er blevet gift med. Parret fik tidligere på året datteren Hope. Parret mødte hinanden, mens Nadia-Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles. Nadia-Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle: - Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia-Shila tidligere fortalt i programmet. - Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det. - Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”. Parret er lige nu i gang med at overveje, hvorvidt og hvordan de skal sagsøge det hospital i San Fransisco, hvor Nadia-Shila fødte datteren. - Hope fik en hjerneblødning under fødslen. Den medicin, de brugte i ve-droppet, er såkaldt “high alert”-medicin, der er kendt for at kunne give hjerneblødning på grund af for høj og ustabil puls. Hope blev ultralydsscannet, da hun var én dag gammel, hvor de kunne se blødningen, har Nadia-Shilas mor Heidi tidligere udtalt til Realityportalen.dk. Lille Hope har ifølge Heidi formentlig fået varige skader af hjerneblødningen: - Vi ved, hun nok har høretab på venstre øre, og hun er meget sensitiv for lys og larm. Vi ved så ikke, hvad fremtiden byder på! Hun skal CT-scannes i nærmeste fremtid, hvor de mere præcist kan se, hvilke områder i hjernen der er ramt, har Heidi tidligere fortalt til Realityportalen.dk. Den lille familie søger ikke et specifikt beløb i erstatning. De fleste vundne retssager omkring ”milde hjerneskader” kan give en erstatning på mellem $1 og $3 millioner, hvilket svarer til mellem seks og 18 millioner kroner. I forvejen har Nadia-Shila sønnen Kyle. Han flyttede også med til USA, men blev sidenhen tvangsfjernet og sendt tilbage til Danmark. Han bor nu sammen med sin far i Danmark.

Selv om sagen er begyndt, behøver Nadia-Shila ikke møde op i retten. Men udebliver hun, får hun altså ikke mulighed for at afgive forklaring og forsvare sig i den omfattende sag.

Både Nadia-Shila og hendes mor Heidi Pedersen er tiltalt for flere tilfælde af databedrageri og dokumentfalsk.

Den unge mor skulle angiveligt have misbrugt en anden persons Nem-ID og derved have købt en iPhone 6+ hos Telia. Desuden skulle Nadia-Shila have forsøgt at svindle sig til andre goder ved hjælp af en andens Nem-ID.

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - nu lever hun som hjemløs i rendestenen, mens myndighederne har tvangsfjernet sønnen. Nadia-Shila er gravid igen med sin HIV-smittede kæreste.

Nadia-Shila og kæresten Jeremy på gaden i USA. Foto: Jacob Heinel Jensen

Den unge mor er også anklaget for flere tilfælde af bedrageri på DBA.dk, hvor hun ifølge anklageskriftet skulle have lokket penge ud af folk ved at sælge iPhones og andre ting.

I alt indeholder anklageskrifterne hele 81 punkter, og de forskellige bedrageritilfælde har stået på igennem en periode på mere end et år.

For to år siden valgte den unge mor at flytte til USA. Selv sagde hun, at hun ville jagte den amerikanske drøm, men flere spekulerede i, om flytningen i stedet var et forsøg på at undgå den kommende retssag.

I USA mødte hun sin HIV-smittede mand Jeremy, som hun altså netop er blevet gift med. Parret fik tidligere på året datteren Hope.

Parret mødte hinanden, mens Nadia-Shila levede som hjemløs på gaden i Los Angeles.

Nadia-Shila har tidligere fortalt, at kæresten Jeremy blev smittet, da han var misbruger og delte nåle:

- Min kæreste har været stofmisbruger, hvor han fixede. Der har han på nogle tidspunkter delt nåle med den eks, som havde HIV, har Nadia-Shila tidligere fortalt i programmet.

- Han har haft det på fornemmelsen i noget tid. Jeg fik ham faktisk til at gå ind og tage en test for det.

- Jeg har ikke noget imod, at han har HIV, fordi det er ikke en dødsdom mere. Der findes medicin, og det kan få ham helt derned, hvor han ikke smitter. Jeg er blevet testet to eller tre gange, og jeg har alle gangene været negativ, fortalte han i et tidligere afsnit af ”De Unge Mødre”.

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - nu lever hun som hjemløs i rendestenen, mens myndighederne har tvangsfjernet sønnen. Nadia-Shila er gravid igen med sin HIV-smittede kæreste.

Nadia-Shila har tilbragt en del af sin tid i USA i et telt. Foto: Jacob Heinel Jensen

Parret er lige nu i gang med at overveje, hvorvidt og hvordan de skal sagsøge det hospital i San Fransisco, hvor Nadia-Shila fødte datteren.

- Hope fik en hjerneblødning under fødslen. Den medicin, de brugte i ve-droppet, er såkaldt “high alert”-medicin, der er kendt for at kunne give hjerneblødning på grund af for høj og ustabil puls. Hope blev ultralydsscannet, da hun var én dag gammel, hvor de kunne se blødningen, har Nadia-Shilas mor Heidi tidligere udtalt til Realityportalen.dk.

Lille Hope har ifølge Heidi formentlig fået varige skader af hjerneblødningen:

- Vi ved, hun nok har høretab på venstre øre, og hun er meget sensitiv for lys og larm. Vi ved så ikke, hvad fremtiden byder på! Hun skal CT-scannes i nærmeste fremtid, hvor de mere præcist kan se, hvilke områder i hjernen der er ramt, har Heidi tidligere fortalt til Realityportalen.dk.

Den lille familie søger ikke et specifikt beløb i erstatning. De fleste vundne retssager omkring ”milde hjerneskader” kan give en erstatning på mellem $1 og $3 millioner, hvilket svarer til mellem seks og 18 millioner kroner.

I forvejen har Nadia-Shila sønnen Kyle. Han flyttede også med til USA, men blev sidenhen tvangsfjernet og sendt tilbage til Danmark. Han bor nu sammen med sin far i Danmark.

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close