Nu starter retssagen mod Nadia Shila

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - nu lever hun som hjemløs i rendestenen, mens myndighederne har tvangsfjernet sønnen. Nadia-Shila er gravid igen med sin HIV-smittede kæreste.

Nadia Shila fra ”De unge mødre” rejste i sommeren 2016 til Los Angeles med sønnen Kyle - nu lever hun som hjemløs i rendestenen, mens myndighederne har tvangsfjernet sønnen. Nadia-Shila er gravid igen med sin HIV-smittede kæreste.

(Foto: Jacob Heinel Nielsen)

Nu ser det ikke ud til, at "De unge mødre"-deltageren Nadia Shila kan løbe fra lovens lange arm længere.

Retssagen mod hende er nemlig blevet forkyndt, og det betyder, at den kan starte. Og allerede på onsdag i næste uge er det meningen, at Nadia Shila skal møde op i retten i Næstved. 

Det skriver Sjællandske.

Det er dog kun Nadia Shila, der skal møde op retten. Retssagen mod hendes 47-årige mor Heidi er nemlig ikke blevet forkyndt. 

- Efter hvad jeg ved på stående fod, er sagen ikke blevet forkyndt for den 47-årige kvinde endnu, fortæller senioranklager Mariam Khalil, Sydsjællands og Lolland-Falsters til Sjællandske

Noget tyder dog på, at Nadia Shila ikke selv dukker op i retten i Næstved på onsdag. Men det betyder ikke, at retssagen ikke kommer til at blive til noget. 

– Nu er sagen jo forkyndt for hende, og via sin advokat har hun rent faktisk givet tilladelse til, at sagen kører uden hendes tilstedeværelse. Så sagen starter på onsdag, siger anklageren til Realityportalen.dk.

25 siders anklageskrift

I de to anklageskrifter, som SE og HØR har fået aktindsigt i, kan man læse, at Nadia-Shila og hendes mor, Heidi Pedersen, er tiltalt for for flere tilfælde af databedrageri og dokumentfalsk. 
 
Nadia-Shila skulle angiveligt have misbrugt en anden persons Nem-ID til at købe en iPhone 6+ hos Telia. Ligesom hun også skal have forsøgt at svindle sig til andre goder ved hjælp af en andens Nem-ID. 
 
Den unge mor er også anklaget for flere tilfælde af bedrageri på DBA.dk, hvor hun angiveligt skulle have lokket penge ud af folk, ved at sælge iPhones og andre ting.
 
Første anklagepunkt i anklageskriftet skulle være sket d. 15. januar 2015, mens sidste punkt i anklageskriftet skulle være foregået i november sidste år. Ting der dog aldrig blev sendt frem til modtageren, selvom Nadia-Shila havde modtaget penge fra køber.
 
I alt indeholder anklageskrifterne hele 81 punkter. 
 
Se flere billeder af Nadia Shila i galleriet herunder

Nadia-Shila fra De Unge Mødre

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close