Amanda Sisses søn opereret – faldt ned fra træ

Amanda Sisses søn blev i weekenden opereret for et brud i sin ene arm.

Amanda Sisses søn blev i weekenden opereret for et brud i sin ene arm.

Foto: Thomas Laursen

Amanda Sisses weekend har været alt andet en fredelig. ’De Unge Mødre’-deltageren måtte således haste sin lille søn på hospitalet, efter at han var faldet ned fra et træ og brækkede sin arm ikke bare ét, men hele to steder.

- Min dreng er vild – MEGET vild. Det er som en lille udgave af Emil fra Lønneberg faktisk. Så igen idag har han været en tur på skadestuen, hvilket resulteret i en brækket underarm, på samme arm, som han brækkede albuen, for 1½ års tid siden. Det hele startede med, at han klatrede en lille meter op i et træ ude i mormors have, fordi han skulle vise hende et sejt “salto tricks” (som han selv kalder det, hvilket egentlig bare er at hoppe ned fra træet, skriver Amanda Sisse på sin blog.

Den lille knægt var så uheldig at lande lige på sin arm – og det resulterede altså i to brækkede knogler i underarmen. Uheldet skete lørdag – og søndag blev han så opereret.

- Men han er ved utrolig godt mod og kunne egentlig ikke forstå, hvorfor han ikke måtte kravle i træer igen, da vi kom hjem, for selvom den ene arm er i gips, mente han da bare, at han kunne bruge den anden. Altså den lille bandit.

- Og da han skulle forklare sygeplejersken, hvad der var sket, så sagde han med et lille smil på læben “Jeg skulle vise min mormor et rigtig sejt salto tricks, men det var faktisk også lidt crazy! Hahahahaha, han er simpelthen så sjov, også selvom han er skadet.  Det er min store dreng, skriver Amanda Sisse på sin blog.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close