De unge mødre9. april 2016

Amanda Sisse har været ved numerolog: Se hvad hun nu hedder

Amanda Sisse fra ’De Unge Mødre’ har været et smut ved numerolog, og det har resulteret i et ny navn. Se, hvad hun nu hedder i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amanda_sisse_tl.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Medina har været der. Christiane har været der. Og nu har Amanda Sisse også været der.

Det er blevet ganske populært at besøge en numerolog, og den sidste kendis i rækken til at prøve lykken, er ’De Unge Mødre’-deltageren Amanda Sisse.

’De Unge Mødre’-deltageren var åbenbart ikke helt tilfreds med sit gamle navn, og numerologen kunne da også fortælle, at det ville være lidt bedre, hvis hun lavede lidt ændringer.

Så nu hedder Amanda Sisse ikke længere Amanda Sisse – selv om hun dog har beholdt fornavnet Amanda. Dog med et lille tvist.

Nu vil hun nemlig kaldes Amanda med H – altså Amandha.

Derudover har hun smidt sit gamle mellemnavn væk og skiftet det ud med et andet. Også har hun også fået endnu to navne, altså fire i alt. Nu hedder Amanda Sisse i stedet Amandha Gabriella Glæsner Gregersen.

- Jeg ville gerne beholde Amandha og Glæsner, og så blev det faktisk til, at jeg skulle have fire navne i stedet for, fortæller Amandha ifølge BT i klip fra tirsdagens afsnit af ’De Unge Mødre’.

- Jeg tror kun, jegkommer til at bruge Amandha og Glæsner, fortæller Amandha og tilføjer, at det alligevel er rart at have ekstra navne, som ”lyder rigtig smukt”.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold