De unge mødre 16. juli 2014

De Unge Mødre-Amanda Sisse stalket af fyr

Havde ubehagelig oplevelse på Tinder
Af af
Puha... Amanda Sisse har haft en ubehagelig oplevelse på Tinder
Puha... Amanda Sisse har haft en ubehagelig oplevelse på Tinder
Foto: Wrem SteenAmanda Sisse fra Kanal 4-serien De Unge Mødre har haft en særdeles ubehagelig oplevelse på dating-app'en Tinder.

Den unge mor havde brugt dating-app'en i noget tid, da hun en aften pludseligt og ud af det blå modtog en meget ubehagelig besked fra en fremmed fyr, fortæller hun på sin egen blog.

Den fremmede fyr skrev kortfattet i sin Tinder-besked:

- Nevermind. Jeg står udenfor dit vindue nu.

LÆS OGSÅ: Kræftsyg ung mor er blevet gift

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre-Nadja går fra kæresten

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa fra De Unge Mødre skal giftes

Beskeden gjorde den unge mor meget nervøs og bange:

- Jeg skynder mig at slukke alt lys i lejligheden, trækker alle gardiner for jeg kan nå, og på det tidspunkt kommunikerer jeg kun med gulvet... altså, det vil sige, at jeg kravler rundt nede på gulvet, mens jeg prøvede at få fat på min søster, skriver Amanda Sisse på sin blog og tilføjer:

- Men hold kæft hvor er det bare creepy at en eller anden fuck up stodder glor ind af mine vinduer.

- Fuck en klam type.. Det skal lige siges, jeg aner ikke hvem manden er, jeg har aldrig skrevet eller snakket med personen

- Der gik faktisk ret lang tid før jeg rejste mig fra gulvet og rent faktisk turde lukke vinduerne og gå i seng.. Men hva fanden får folk ud af det. Omg, jeg er så træt af det det stalker lort, så fuck dog af!!

Til Ude og Hjemme uddyber Amanda Sisse, hvorfor hun blev så bange: Hun frygtede nemlig, at den fremmede fyr kunne have opsnuset hendes rigtige adresse, fordi hun har medvirket i De Unge Mødre - også selvom Amanda Sisse ikke havde skrevet sin adresse i app'en.

- Jeg begyndte at tænke, at min bolig jo er blevet vist i serien (De unge mødre red.), så det kunne jo godt være, at vedkommende vidste, hvor jeg boede, selvom man ikke kunne se det på app'en. Jeg var virkelig bange, og det var jeg resten af aftenen, siger Amanda Sisse til Ude og Hjemme.

Sponsoreret indhold